Aquest divendres tindrà lloc la V Gala de l’esport que cada any organitza la Mancomunitat Camp de Túria amb la col·laboració dels 17 municipis que formen la comarca. En aquest esdeveniment es premiarà a aquells esportistes que han participat en les diferents competicions que aquesta institució organitza al llarg de l’any.

La cinquena edició 2019 tindrà lloc a l’edifici multiusos de Llíria (Carrer Plà de l’Arc s/n), al voltant de les 18.00 hores.

En aquest esdeveniment recolliran els seus trofeus i distincions els participants en Els Jocs Esportius Camp de Túria i en el Circuit de Carreres Populars.

Així es lliuraran diferents premis i es donarà reconeixement a:

– Guanyadores/és Circuit de Carreres Populars Camp de Túria 2018
– Participants Lliga Intermunicipal Futbol Sala “XXXVII Jocs Esportius de la CV”
– Lliga F8 Querubí
– Lliga Intermunicipal Tennis “XXXVII Jocs Esportius de la CV”

La gala de l’esport també s’aprofitarà per a presentar la X Carrera dels Arbres i Castells. Aquest esdeveniment esportiu que recorre paisatges insòlits dels diversos municipis es portarà a terme el 23 i 24 febrer 2019, https://goo.gl/pwcvin). En la passada prova van participar més de 400 corredors, obrint la temporada de grans proves de running a la comarca i comptant amb tres equips més que en l’any anterior.

Els equips solen recórrer prop de 200 quilòmetres, dividits en 15 etapes en què es combinen trail i asfalt. Cadascuna d’aquestes etapes està dissenyada especialment per donar a conéixer el patrimoni arquitectònic i natural de la comarca, ja que amb aquest esdeveniment esportiu des de la Mancomunitat es pretén fomentar l’esport i promocionar turísticament seus 17 municipis.

Aquesta cursa també té un recorregut el qual travessa dos parcs naturals, el Parc natural de la Serra Calderona i el Parc Natural del Túria. Els castells constitueixen altre dels escenaris. També, com el seu nom indica, descobreix alguns dels arbres monumentals de la comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia