En unes setmanes estrenarem febrer, el mes de l’amor per excel·lència. Amb ell, arriba un dels moments més esperats per a les Obreres i Majorals de 2019. Es tracta del Sopar i ball de Sant Valentí.

Per primera vegada, els veïns de Bétera tindran l’oportunitat de veure vestits de gala als màxims representants de les festes locals del present exercici. La data escollida és el dissabte 16 de febrer.

Les targetes per assistir a aquest esdeveniment ja estan a la venda des de fa unes setmanes i des de l’organització ens han confirmat que “s’estan venent a molt bon ritme”, ja que hi han molts tiquets venuts i es preveu entre 300 i 320 comensals (aforament màxim del saló). En aquest sentit, animen que la gent que li agradaria assistir a l’acte i, a hores d’ara no té la seua targeta, encara és a temps de comprar-la.

La Masía del Olivar serà la instal·lació on enguany se celebre aquest sopar, un espai que ja va ser elegit per les Obreres i Majorals 2016 (grup del qual formaven part alguns dels majorals de 2019), per a celebrar aquesta vetlada.

Per un preu de 60 euros els comensals podran degustar: crema de bolets amb cruixent de pernil, flocs de parmesà i oli de tòfona; Lluç gratinat amb farciment de pernil ibèric gratinat amb maionesa d’all, tomaca cherry i llagostins sobre salsa de tinta de calamar; sorbet de fruita de la passió al cava; Noisette de rellom amb milfulls de poroto i beixamel de bacon i salsa de bolets; Gelat rocher, amb crema de galetes, sirope de xocolate, sucre ore, pallete i granit d’avellana torrada; caves, vi blanc i vi tint. A més, pel mateix preu, s’inclou una copa a la barra.

Cerimònia, ball i festa

Com marca la tradició, abans que s’inicie el sopar, es donarà la benvinguda a les Obreres i Majorals, sent oficialment presentats entre tots els assistents. Una vegada realitzada aquesta primera part, es donarà pas al sopar. Al llarg de la jornada es procedirà a la rifa, la qual compta amb la col·laboració dels comerços locals.

Posteriorment, els protagonistes de la festa obriran la pista amb balls de saló. Per a poder oferir aquests balls, les quatre obreres i quatre dels Majorals de 2019 porten durant uns mesos assajant i preparant-se amb una parella de professors qualificada. Per aquest motiu, i per tot l’esforç que venen realitzant, serà el segon moment més emocionant de la nit, després de la presentació de cadascú.
Finalment, la festa conclourà amb música estil discoteca i revetla per a tots els allí presents. En definitiva, una cita ineludible per als apassionats de les Festes de Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia