Casa Nebot de Bétera (carrer Estació, 5) és el lloc escollit per a la realització del contacontes “El dia de Ramiro”. A les 12.00 hores de hui diumenge, 27 de gener, es portarà a terme aquesta activitat dirigida a un públic familiar, en especial als més menuts de la casa. L’acte és gratuït per a totes i tots i està organitzat pel departament municipal de cultura de l’Ajuntament de Bétera.

Aquesta espècie de teatre en clau de clown el representa la companyia Ameba Teatre. En aquest espectacle infantil la narració, els titelles amb objectes, el clown i la música en directe, es combinen per a contar la història d’aquest viatge cap a un món en miniatura eixit d’una gran caixa.

Ramiro és un saltamartí tan maldestre com indecís i divertit. Un matí decideix eixir de la seua caixa i emprendre un viatge de tot un dia Que aventures viurà?

Ameba teatre és una companyia establida a Anna (València) dedicada primordialment al teatre de carrer i els contacontes teatrals.

Es funda l’any 2009 sota el nom de “Col·lectiu Ameba”. Inicialment es constitueix com un grup amb especial interés a conjuminar l’animació de carrer amb diferents iniciatives socials.

A partir de l’any 2014 ja com a Ameba teatre i sota el timó infatigable d’Ana González (València) i Luciano Murabito (l’Argentina) comença una labor d’investigació i creació centrada en el teatre de carrer i els contacontes teatrals, sent la mirada clown i el joc les eines essencials de construcció.

Com a associació cultural manté un compromís social que li porta a buscar línies d’acció que siguen punts d’unió entre els resultats artístics i en pro de la comunitat. Així trobem en la nostra història de vida a part de l’estrictament teatral, el “Centre Cultural Ameba”, el projecte de gènere “Dóna’t temps” o l’actual “Ameba Compte”.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia