El pròxim dissabte, 2 de febrer, se celebrarà a Bétera la II Carrera Solidària “Correm per tu, José David”. Aquest esdeveniment s’iniciarà a l’esplanada de l’Albereda de Bétera, a les 09.30 hores, per a obtindre fons per a la lluita contra el càncer infantil. Organitzada per l’Associació Units contra el DIPG (Glioma Difús de Tronc Encefàlic), la iniciativa l’ha impulsat els pares del xiquet José David, que va faltar l’any passat a causa d’un tumor cerebral.

La carrera compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i la UME-BIEM III del municipi. Cal recordar que aquesta activitat estava prevista per al passat 21 d’octubre de 2018, però a causa de les prediccions meteorològiques va ser aplaçat i, finalment es portarà a terme aquest cap de setmana.

Aquesta activitat esportiva constarà d’una carrera de 10 km, una marxa de 3 km i carreres infantils.

A més a més, s’han preparat un bon nombre d’activitat com una paella, unflables, batucada i exhibicions a càrrec de la UME.

Des de l’Associació Units contra el DIPG s’anima a la participació de les veïnes i veïns del municipi. Les inscripcions s’han de formalitzar al següent enllaç: Inscripcions.

Aquesta entitat impulsa la investigació del DIPG Glioma Difús de Tronc Encefàlic, per a aconseguir nous tractaments i fàrmacs que puguen oferir una cura per a tots els xiquets i xiquetes afectats per aquesta terrible malaltia. Així mateix, proporciona informació i suport a les famílies i crea un punt de trobada per a tots els afectats per a intercanviar informació i experiències. Al mateix temps, realitza esdeveniments i busca col·laboració per a donar a conéixer i conscienciar tant en l’àmbit social com en l’àmbit mèdic i hospitalari sobre el càncer infantil i el DIPG.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia