La desena edició de la Carrera dels Arbres i Castells,organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria, serà més especial si cap. Doncs, com a novetat enguany, la Mancomunitat ha preparat un Menú gastronòmic. La finalitat d’aquesta novedosa acció és promocionar durant els dos dies de la carrera l’excel·lent gastronomia tradicional d’aquesta comarca valenciana.

En aquesta iniciativa, denominada ‘Menú Carrera dels Arbres i Castells‘, participen de moment, 17 bars i restaurants de nou municipis del Camp de Túria, que oferiran plats típics d’aquesta zona com a arrossos, carns i olles, entre altres. El menú podrà degustar-se durant tot el dissabte i el menjar del diumenge.

“L’objectiu és promoure el turisme a la nostra comarca, a través de la pràctica esportiva, en concret del running, i també donant a conéixer alguns dels nostres plats típics. La carrera, que en dos dies congrega a més de 400 corredors i als seus familiars, és una oportunitat per a la nostra hostaleria i restauració”, asseguren els organitzadors.

El termini d’inscripció per a participar en la carrera es tancarà el dilluns 18 de febrer. Més informació sobre la inscripció i els establiments que participen en aquesta iniciativa gastronòmica, en el lloc web carreraarbolesycastillos.es.

La carrera té un recorregut total de 200 quilòmetres, estructurats en 15 etapes de diferent dificultat. Com altra novetat, enguany s’ha reforçat el respecte al medi ambient. Per a això, s’han realitzat modificacions en el seu reglament que ja contempla, entre altres mesures, la prohibició expressa de l’ús de plàstics durant els avituallaments, el marcatge dels productes emprats pels corredors, com a gels i barretes, així com l’ús de balises biodegradables.

La Carrera dels Arbres i Castells està organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria amb el suport de Turisme València, i altres empreses com Caixa Popular, i se celebrarà els pròxims dies 23 i 24 de febrer. Es tracta d’un esdeveniment que vol convertir-se en un referent del turisme esportiu, en el qual naturalesa, història, gastronomia i esport vertebren els 17 municipis que integren la comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia