Dissabte passat, 26 de gener, la federació espanyola de triatló en col·laboració amb la federació valenciana van realitzar una presa de temps per a valorar l’estat dels esportistes de la Comunitat Valenciana. En aquest esdeveniment va estar present el CEA Bétera. Triatló amb més del 30% dels assistents. Allí van demostrar el bon estat d’aquesta escola.

D’altra banda, els arquers del Club Carraixet van participar en el Campionat Autonòmic de tir amb arc celebrat a Santa Pola (Alacant). Els resultats van ser els següents:

  • Mònica Coniglio Grau – 1r lloc en arc compost aleví femení (campiona autonòmica).
  • Alberto Vicente Raimínguez – 1er lloc en arc recorbat aleví masculí (campió autonòmic).
  • Antonio Guerrero Faulí – 4t lloc en arc recorbat veterans masculí.

Així mateix, en bàsquet, la victòria va ser per a l’aleví femení Ferreteria Asensi 29-34. Des del club asseguren que va ser un partit molt espès, on es va veure una mica el treball de la passada de contraatac.

El passat cap de setmana el bxm betera feia un entrenament de club i germanor a la Calderona. Mentrestant, Hector Salguero estava competint al duatló d’hivern de Bronchales.

A més, les eixides en bicicleta de muntanya del BBT Bétera continuen el pròxim cap de setmana. Dissabte 2 de febrer, l’eixida serà cap a Picassent.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia