Al voltant de l’hora de dinar d’aquest dimarts, passava el següent succés a Bétera. Sembla que un vehicle que circulava per l’avinguda del País Valencià cap a l’avinguda de València, ha patit un accident, encastant-se contra la façana de les instal·lacions d’una empresa de fabricació de portes i motorització de portes amb control a distància. De moment, desconeguem les causes exactes que han provocat aquest accident.

Seguidament, les imatges de l’accident circulaven massivament per les xarxes socials, principalment per WhatsApp. Tal com es pot contemplar a aquestes fotografies, la façana ha patit importants danys, havent de senyalitzar els despreniments d’aquesta a causa de l’accident, donat que hi ha un visible forat a la paret. D’altra banda, la part davantera del vehicle també ha patit grans danys. La grua ha hagut d’anar per aquest cotxe i la Policia Local també ha portat a terme el procediment pertinent en aquests casos.

Al paréixer, no hi ha hagut que lamentar danys físics greus per part de l’accidentat.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia