Al voltant de l’hora de dinar d’aquest dimarts, passava el següent succés a Bétera. Sembla que un vehicle que circulava per l’avinguda del País Valencià cap a l’avinguda de València, ha patit un accident, encastant-se contra la façana de les instal·lacions d’una empresa de fabricació de portes i motorització de portes amb control a distància. De moment, desconeguem les causes exactes que han provocat aquest accident.

Seguidament, les imatges de l’accident circulaven massivament per les xarxes socials, principalment per WhatsApp. Tal com es pot contemplar a aquestes fotografies, la façana ha patit importants danys, havent de senyalitzar els despreniments d’aquesta a causa de l’accident, donat que hi ha un visible forat a la paret. D’altra banda, la part davantera del vehicle també ha patit grans danys. La grua ha hagut d’anar per aquest cotxe i la Policia Local també ha portat a terme el procediment pertinent en aquests casos.

Al paréixer, no hi ha hagut que lamentar danys físics greus per part de l’accidentat.

 

 

Imprimir article

Comente esta notícia en el nostre fòrum polsant ací.