(EFE) La Policia de la Generalitat ha intervingut al gener 70 tones de taronges a la província de València. Aquesta actuació s’emmarca dins de la campanya de control de traçabilitat de productes hortofructícoles.
Segons ha informat el Consell, durant l’operació s’han identificat també 125 vehicles i 316 persones, de les quals s’han detingut a dues en un magatzem de Quartell i s’investiga a tres a Algemesí.
De les 70 tones que s’han confiscat 19,5 provenen de dos magatzems irregulars d’Alzira i 1,5, de dos il·legals de Tavernes de la Valldigna. La resta, unes cinquanta tones immobilitzades, pertanyen a Puçol, Sagunt i Llíria.
En col·laboració amb la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, a més del control de traçabilitat que es duu a terme cada any, la Policia autonòmica també ha alçat dues actes per tinença d’armes, huit d’estupefaents i dotze de seguretat del trànsit.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia