El Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Labora) ha organitzat una sèrie de sessions informatives gratuïtes amb la finalitat d’ajudar les persones desocupades a elaborar un currículum eficaç.

Aquestes accions, que porta a terme el personal orientador dels Espai Labora, estan emmarcades en la campanya ‘Marca la diferència. Millora el teu currículum’, dirigida a persones en cerca activa d’ocupació que necessiten assessorament per a millorar les seues possibilitats d’inserció laboral.

Les persones desocupades interessades a millorar i actualitzar el seu currículum i la seua carta de presentació poden assistir a les sessions grupals que Labora realitza en tota la Comunitat Valenciana. Per a conéixer les sessions informatives que es realitzen en cada municipi, només cal consultar el calendari en la web del Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Moltes persones desocupades tenen un currículum que, encara que estiga actualitzat, no s’adequa al tipus de treball que estan buscant. Han de saber que els currículums han d’adaptar-se en funció de l’ocupació al qual aspiren. El nostre personal orientador els explicarà com han de fer-lo i resoldrà els seus dubtes.

Al mateix temps, i per a complementar aquestes sessions formatives, des dels recursos digitals del Servei Valencià d’Ocupació i Formació i els seus perfils de xarxes socials, @GVALabora, es difondran consells i continguts relacionats amb l’elaboració d’un currículum eficaç.

Les sessions grupals de ‘Marca la diferència. Millora el teu currículum’, que han començat al gener, orienten a les persones assistents en la redacció d’un currículum concorde al seu perfil professional, a les circumstàncies del mercat laboral actual així com a les característiques pròpies del teixit empresarial valencià tenint en compte les necessitats de les empreses.

Per a conéixer les activitats que es realitzen en cada localitat, les persones interessades només han de consultar el calendari en el següent enllaç: consultar ací.

El Servei Valencià d’Ocupació i Formació disposa de 54 Espai Labora (abans Centres Servef d’Ocupació) en tota la Comunitat Valenciana on impartir les sessions informatives de la campanya ‘Marca la diferència. Millora el teu currículum’, entre altres activitats.

Aquesta campanya, amb la qual Labora ha decidit iniciar l’any 2019, serà la primera de durada bimestral. L’estratègia de difusió desenvolupada durant 2018 consistia en promoure cadascun dels serveis del Servei Valencià d’Ocupació i Formació durant un mes, però en 2019 Labora ha decidit doblegar els seus esforços perquè la ciutadania puga conéixer més àmpliament les oportunitats que ofereix.

Des que el passat octubre, Servef va passar a denominar-se Labora i es va realitzar un canvi d’imatge corporativa; el Servei Valencià d’Ocupació i Formació està reforçant la seua estratègia de comunicació per a arribar a un públic més ampli.

Labora ha decidit allargar la durada de les seues campanyes informatives temàtiques perquè tinguen major repercussió i així aconseguir beneficiar a un major nombre de persones. Per tant, durant enguany tindran lloc 6 campanyes bimestrals d’accions gratuïtes grupals destinades a persones desocupades.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia