Per quart any, la Penya de coets ‘Vol lliure‘ de Bétera ha convocat el concurs de dibuix “Les Alfàbegues i els Coets a Bétera“.
Aquest certamen compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Bétera, les Obreres i Majorals 2019, Cajamar i Coabe.

La finalitat d’aquest certamen és incentivar la participació dels mes menuts en la nostra Festa i Tradicions, fomentant així l´estima per les nostres senyes de identitat. La temàtica de la convocatòria són les Alfàbegues i els coets a la localitat, així com totes aquelles manifestacions festives on estan presents com a principals protagonistes. En aquest sentit, cal que continguen aquests dos elements de l’esmentada temàtica.

El concurs va dirigit a alumnes de primària de tots els centres educatius del municipi (Lloma del Mas, Nuestra Señora del Carmen, Marqués de Dos Aguas, Mas Camarena i Camp de Túria). Hi ha tres categories: 1er i 2on de Primaria; 3er i 4rt de Primaria; 5é i 6é de Primaria.

Els premis per categoria son els segúents, tots ells xeques canjeables en els comerços de Bétera:

  • 1er PREMI……………………………………….100 euros
  • 2on PREMI……………………………………….. 50 euros
  • 3er PREMI………………………………………….25 euros

Els treballs que es presenten deuran ser inèdits i originals. No seran vàlids aquell que ja s’hi hagen presentat a altres certàmens i, per descomptat, tampoc es permet cap plagi o copia (siga parcial o completa) d’obres d’altres persones.
Els dibuixos seran presentats en format Din-A 4 i es pot utilitzar qualsevol material i tècnica (retoladors, aquarel·la…).
En el revers de les obres deurà anar el nom i cognom del participant, edat, curs i col·legi al qual pertany.
La data límit del lliurament serà el pròxim 29 d’abril de 2019.
El jurat encarregat de decidir els guanyadors estarà format per membres de ‘Vol Lliure’, Obreres i Majorals 2019, membres de l’Ajuntament de Bétera i un expert en art.
La data i lloc del lliurament dels guardons seran publicats a la pàgina web i el Facebook d’aquesta penya. Els guanyadors seran notificats amb antelació de l’hora i lloc de l’acte.

El Cartell de 2019 es  el dibuix de un dels guanyadors de l´Edició de 2018, Yago Taboada Redondo.

Les bases completes es poden consultar en el següent enllaç: bases concurso els coets a Bétera 2019

Imprimir article
Comenta aquesta notícia