Betera.com, continua amb l’objectiu d’oferir sempre un millor servei per als seus lectors i seguidors. D’aquesta manera, segueix amb la iniciativa que va posar en marxa en el mes de juny de 2018, oferint ara un resum audiovisual de la mensualitat de gener amb algunes de les notícies més destacades. Començant per les celebracions nadalenques dels Reis Mags, gener també ha sigut una mensualitat carregada d’esdeveniments i actes festius. Alguns dels actes portats a terme han estat carregats d’emoció, com per exemple les presentacions falleres o les celebracions per Sant Antoni. Altres actes també han tingut importància com la xarrada sobre els efectes negatius del megacentre comercial ‘Intu Mediterrani’, la concentració en defensa de la citricultura del nostre territori o la possesió dels nous regidors.

A continuació, podeu accedir al vídeo on repassem alguns d’aquests actes:

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia