El CEA Bétera. Triatló va resultar, aquest passat cap de setmana, Campió d’Espanya Júnior Triatló d’hivern. Aquest va tindre lloc a Vinuesa (Sória).

Segons explica el club, es tracta de l’únic club que ha presentat equip tant masculí com femení i que només havien d’acabar les seues xiques i xics per a aconseguir-ho. No obstant això, l’èxit radica a haver aconseguit muntar dos equips.

Finalment va ser un duatló degut a les inclemències de la borrasca Helena, però allí va estar l’expedició del CEA Bétera, comandada pels XXL que any rere any acudeixen a aquesta exigent prova, donant-h tot i aconseguint culminar un cap de setmana espectacular.

D’altra banda, diumenge passat, 3 de febrer, Bétera va acollir la celebració de la jornada prèvia al campionat d’Espanya de juvenils, júniors i absoluts. També van competir els màsters, la gran majoria al costat de les seues filles i fills.

En aquesta competició, els nadadors del Club de Natació S.O.S Bétera van demostrar que darrere de cada braçada hi ha hores d’entrenament,i que amb esforç es poden aconseguir tot el que es proposen, segons indica el mateix club.

Ara, aquest pròxim cap de setmana, Irene, Ana, Inés, Guillem y Arnau estaran representant al club en el Campionat d’Espanya d’hivern, categories infantil i cadet a Valdemoro (Madrid). Aquests quatre són els que han obtingut les mínimes per a anar en les diferents jornades que s’han anat celebrant des que va començar la temporada. Alguns d’ells porten molt nadant, però Irene, per exemple, només porta un any en el Club i hi ha tingut una millora espectacular.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia