L’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, ha visitat aquesta setmana la nova residència internacional d’estudiants i centre esportiu de Mas Camarena (Student’s resort). Aquestes instal·lacions es troben ubicades en la zona residencial de la Urbanització Torre en Conill Nord, davant del  Camp de golf Escorpión, a 15 minuts del centre de València.. El fundador i director general de Colegios Siglo XXI, José Luis Marín, ha sigut l’encarregat d’ensenyar-li les instal·lacions de més de 65.000 m² que lluïxen totalment renovades i que naixen amb l’objectiu de què arriben a Bétera estudiants i esportistes de totes les parts del món.

Ambdós han acordat durant la trobada mantindre una estreta col·laboració entre l’ajuntament i el centre per a potenciar l’esport i atraure el turisme internacional a Bétera.

Aquest nou espai compta amb residència, centre esportiu i una àmplia zona d’oci familiar i d’esdeveniments. Es tracta d’un espai polivalent, on es podran practicar diversos tipus d’esport, tant a l’aire lliure com en interior. A més d’organitzar grans esdeveniments com a noces, batejos, comunions, trobades empresarials, etc.

El Complex Educatiu Mas Camarena s’ha consolidat a València amb més de 20 anys en l’educació i pertanyent al grup de Col·legis Segle XXI amb més de 55 anys d’experiència educativa.

En un edifici independent, la residència ofereix un entorn tranquil i familiar. És mixta i està estructurada per edats i etapes educatives. Dirigida a alumnes tant nacionals com internacionals, disposa de diferents tipus d’estada adaptades a cada necessitat d’estudiant.

El Sports Centre està pensat per a esportistes tant professionals com amateur. Els amants de l’esport disposen d’instal·lacions diverses per a practicar esport tant a l’aire lliure com en interior, comptant amb un camp de futbol 11 i un altre de 8 de gespa artificial.  També alberga un gimnàs amb impressionants vista a la Serra Calderona, té sales per a la pràctica d’activitats col·lectives i dirigides. Una clínica esportiva amb atenció fisioterapéutica i nutricional completa les instal·lacions del Sports Centre.

L’oci familiar és un dels pilars d’aquest projecte. El complex ofereix la possibilitat de participar en clubs esportius (senderisme, bici, padel…), activitats i tallers de cap de setmana per a xiquets, parcs Infantils i piscina exterior infantil, zona chill-out i un restaurant i cafeteria.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia