Amb tan sols 21 anys, aquesta jove té molt clares les coses i així ens ho demostra durant l’entrevista que li ha realitzat Betera.com. Es tracta de Pau Mollà Zaragozà, primera Obrera Fadrina 2019, amb qui hem parlat per conéixer-la millor i saber com van els seus preparatius de cara al Sopar de Gala de Sant Valentí de les Obreres i Majorals. Queden 10 dies per a aquest esdeveniment on, per primera vegada, la podrem veure vestida de llarg per a l’ocasió. Però ara els oferirem més detall sobre ella.

Pau és estudiant de bioquímica i ciències biomèdiques, una carrera prou sacrificada però que val la pena perquè és molt bonica, segons ella mateixa declara. Exactament es troba cursant l’últim any i, encara que suposa treball i hores d’estudi i ha d’anar combinant-ho amb els actes als quals ha d’assistir com Obrera, ens explica que el secret per a poder arribar a tot és simplement saber organitzar-se i tindre clar quan és el moment per a complir amb els estudis i quan per a exercir com Obrera. En aquest sentit ens indica que en l’època d’exàmens, els quals també són molt importants per a ella, entre les quatre Obreres han pogut portar a terme la seua funció com a tal i estar presents als actes on se’ls requeria. Gràcies a aquesta ajuda els resultats d’aquestes proves han sigut prou exitosos.

Aquesta Obrera és també molt conscient de la importància que té tindre el suport de la seua família, la qual està disfrutant molt d’aquest període. Per a ella és fonamental aquest suport, ja que pensa que sense la família no es pot tirar endavant l’obreratge i que podria ser un caos. Així comenta que l’ajuden en tot, sobretot en la loteria on menciona especialment a la seua cosineta Inés, i a organitzar-se ella mateixa. Cal mencionar també que sa mare i les seues ties són la veu de l’experiència en aquest assumpte, donat que hi han sigut obreres. En l’any 1986 sa mare, Amparo, va ser Obrera Fadrina i, ara torna a viure amb emoció aquell moment a través de la seua filla. Així mateix, la seua germana Aina està molt il·lusionada i ja es troba endinsada en el disseny del carrer. Com a curiositat cal recordar que quan van traure Obrera a Pau, Aina estava de viatge. Per aquest motiu, abans de donar el sí, Pau va telefonar-li i comunicar-li la notícia.

Per suposat, per a són pare no té suficients paraules per agraïr.-li també el seu suport. I és que Juan José també està molt emocionat i implicat, ajudant amb tots els preparatius.

Per a la seu parella Manel, qui va ser Majoral l’any passat, també té paraules de gratitud per tota l’ajuda que li està oferint.

D’altra banda, amb la dolçor que la caracteritza, ens confessa que està veient com un somni de fa anys s’està fent realitat. No obstant això, també declara que quan Júlia li va fer entrega de la butlleta va tindre moments d’incertesa, perquè com hi havia viscut un any intens de majoralia al costat de Manel pensava que era tot massa seguit. De tota manera, no es penedeix gens. I és que pensa que va ser una decisió molt encertada acceptar el ser Obrera per a 2019, ja que compta amb un bon equip d’Obreres i Majorals. En aquest sentit, assegura que elles van totes a una i que ells els donen veu i vot en tot.

La cosa es va ficant més interessant quan li preguntem com van els preparatius del ball. Pau confirma que de moment no està massa nerviosa, però que pensa que vindran perquè ella es sol ficar nerviossa en aquests tipus d’actes. El que més destaca és la feina que té ara quant a prova de perruqueria, prova de vestit, assaig de ball… I és que no paren ni un sols moment. No obstant això, ho afronta amb moltes ganes i il·lusió. Encara que a última hora sempre hi ha coses que ultimar, ja ho té tot pràcticament fet.

Altre dels assumptes que sol ser una incògnita és el ball de la nit, on les quatre obreres i quatre majorals fan disfrutar als allí presents d’un bonic espectacle. Pau creu que, a base d’assajos, porta prou bé el ball. Enguany els professors són Ana María Alarcón (germana del Majoral Andrés Alarcón) i Héctor Pardo, amb qui té molt bona relació perquè ja eren amic d’abans. El fet de conéixer-los abans l’ha fet sentir molt còmoda, segons la mateixa Pau. En aquest ball l’acompanya José Vicente Navarro, qui també li ho fica prou fàcil.

Ara, després de saber tots aquests detalls, tan sols caldrà esperar que arribe aquest dia tan esperat i poder compartir-lo amb ells de la millor manera possible.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia