Ella és jove, intel·ligent i es considera una persona inquieta. Amb 23 anys ja ha estudiat Magisteri Infantil, ara està cursant els primers anys de Magisteri de Primària i té en ment preparar-se per a opositar. Parlem de Mireia Fuentes i Moreno, segona Obrera Fadrina 2019. Amb aquesta targeta de presentació ja es poden fer una idea de com és Mireia. Però Betera.com ha volgut anar més enllà i l’ha entrevistat de cara al Sopar de Sant Valentí del 16 de febrer, on la podrem contemplar amb les seues millors gales.

La iaia de Mireia, coneguda com la dona de Victoriano el cartero, va ser Obrera Casada i la seua besàvia Obrera Fadrina. Així mateix, el seu germà va ser Majoral l’any passat. Per tant, queda clar que aquesta jove ve de família on les Festes de Bétera les porten a la sang. Ella tenia molt clar que volia ser obrera una vegada acabara la primera carrera. També ens confessa que aquesta segona carrera s’haguera esperat a cursar-la un poc, si haguera sabut que l’anaven a traure ja Obrera. De tota manera, amb l’ajuda de la família i la coordinació amb les seues Obreres està portant-ho tot endavant, malgrat l’estrés que puga suposar.

De moment declara no estar massa nerviosa, però com és tan inquieta pensa que els dies d’abans al sopar de gala ho estarà molt. L’únic que li preocupa un poc d’aquesta nit és el ball, ja que desitja que tot el treball realitzat es puga veure reflectit.

Si seguim parlant de nervis, diu que en aquests moments la que més nerviosa està és sa mare ( José), ja que li agrada tindre-ho tot perfecte per evitar possibles imprevistos les vespres. Amb tendresa recordem que a María José la vam poder veure molt emocionada el dia 22 d’agost, quan li entregaren la butlleta a Mireia.

Conscient que el suport dels seus és fonamental, indica que les seues ties i sa mare estan encarregant-se de molts assumptes. Així, totes l’han acompanyat a les proves dels vestits i han sigut com una pinya a l’hora de prendre les decisions i quan ha sorgit qualsevol cosa.

D’altra banda, el seu pare (José Andrés) també suposa un gran pilar i està molt il·lusionat. I no cal dir el seu germà Carles. Aquest jove va ser el principal artífex perquè Mireia fóra Obrera. De fet, la mateixa Mireia ens explica que ella és Obrera 2019 gràcies a ell. Tampoc s’ha de perdre de vista a la seua parella, Javi Boix. Tot i que Javi no és una persona que conega massa la festa, Mireia està molt agraïda per tota la seua implicació.

Com a curiositat, enguany és Majoral un dels seus millors amics. Es tracta de Javier Herrero i Muruaga, amb qui està complint un somni compartit. A més, Mireia compta amb una colla d’amics molt festera, de la qual també té la seua ajuda.

Respecte al seu grup de Majorals, està convençuda de què són els millors que hi haguera pogut tindre. Ens detalla que són molt atents i afectuosos i que, amb les altres 3 obreres, formen una magnífica colla.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia