Estàs pensant un pla per a celebrar Sant Valentí a Bétera? El Resort Mas Camarena organitza un sopar romàntic dissabte que ve 16 de febrer. I el millor d’aquest pla és que pots vindre amb tota la família. En la nit més romàntica del Resort Mas Camarena hi ha espai per als més xicotets amb un menú especial per a ells i animadors amb un bon nombre de jocs i sorpreses perquè gaudisquen d’una gran vetlada infantil.

El restaurant del Resort Mas Camarena compta amb una gastronomia basada en productes frescos de mercat, i amb una combinació de plats valencians i internacionals. Per a aquesta ocasió especial han creat un menú de dissabte nit que sorprendrà els paladars més exigents, amb copa de benvinguda, diferents entrants, piruleta de polp, gambons en tempura amb salsa romescu, entre altres  i per a plat principal podràs triar entre carn o peix, de les postres t’enamoraràs.

Aquest excepcional menú de Sant Valentín en el Resort Mas Camarena a més anirà acompanyat de música i ball. Gaudeix amb la teua parella en un espai allunyat de l’enrenou de la ciutat, però a pocs minuts amb cotxe de València. Un pla diferent per a aquest Sant Valentí en el qual també tenen pla els més xicotets.

Si vols reservar pots fer-ho a través del telèfon 961 814 655.

El Resort Mas Camarena es troba a la urbanització Torre en Conill Nord. Carrer Botxí, 6 (Autovia CV-35 Pista d’Ademús – Eixida 14) Bétera 46117, València.

Més de 65.000 m2 conformen Students’ Resort Mas Camarena un espai únic que alberga residència d’estudiants, zona d’oci familiar i esport. A més compta amb la possibilitat de realitzar esdeveniments i celebracions.

La residència d’estudiants tant nacionals com internacionals ofereix diferents estades i programes acadèmics del Col·legi Mas Camarena.

L’oci familiar és fonamental en aquest projecte. Hi ha la possibilitat de participar en clubs esportius, activitats i tallers per a xiquets, parcs de jocs i piscina exterior infantil, restaurant i cafeteria amb possibilitat de monitors d’oci infantil obert durant tot l’any.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia