Aquest divendres, 8 de febrer, dona començament el seté Intercanvi de Oboé, una cita ineludible per als músics especialitzats en aquest instrument. Aquest curs formatiu tindrà lloc tot el cap de setmana, finalitzant aquest diumenge 10 de febrer.

Durant aquest curs es durà a terme una Masterclass amb Francisco Gil, professor del conservatori superior de Música d’Aragó. L’intercanvi es realitzarà en el Conservatori Professional de Música ‘José Iturbi de València’ i en el Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB).

Els organitzadors d’aquest curs són l’Ajuntament de València, Educació i el Centre Artístic Musical de Bétera. Entre els col·laboradors es troben l’Ajuntament de Bétera i Zas Music.

Cal destacar que el Conservatori Superior de Música d’Aragó (CSMA), on treballa Francisco Gil, és un centre jove i dinàmic, que ha sabut posicionar-se com un de els centres superiors musicals més reconeguts. La història del centre es remunta al s.xx i des de la seua fundació, van passar per les seues càtedres excel·lents músics com Pablo Luna, Ángel Jaria, Pilar Baiona o Eduardo del Pueyo, entre altres. Serà l’any 1988, quan el Ministeri d’Educació i Ciència, eleve el rang d’aquest centre a “Superior”, i l’any 2005, el centre es trasllada a l’actual seu.

El CSMA és un centre públic dependent del Departament d’Educació, Cultura i Esport del Govern d’Aragó, qui aposta per aquests ensenyaments, com un eix integrador i promotor de qualitat artística i cultural. Els seus ensenyaments garanteixen a tots els nostres estudiants, l’adquisició de les competències professionals necessàries per a la incorporació al mercat professional més exigent.

El centre participa en el programa Erasmus, amb convenis amb la major part de centres europeus, a més de relacions amb altres institucions internacionals de reconegut prestigi.

La col·laboració amb altres institucions permet a tots els estudiants realitzar i mostrar el seu treball en un entorn professional idoni, propi dels ensenyaments que impartim i a semblança de l’actual entorn europeu.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia