El Regidor de Bétera, Pedro Gallén López, ha interposat en el Jutjat de Llíria, una querella criminal per un possible delicte d’injúries i calúmnies, contra el també Regidor del mateix Ajuntament, Salvador Beltrán (Més Camarena).

La querella ha sigut presentada pels representants legals del Regidor Pedro Gallén, una vegada celebrat l’acte de conciliació, que va acabar sense avinença entre les dues parts, encara que el Regidor Salvador Beltrán, “no han sigut negats els fets” relatats en la demanda, va adjuntar un document on es limita “a aportar una proposició d’acord”, sense qüestionar l’objecte de la reclamació.

En la demanda, en la qual hem tingut accés, Pedro Gallén esgrimeix que les acusacions injurioses i calumnioses abocades pel company de bancada de l’Ajuntament de Bétera, es van realitzar durant el transcurs del passat Ple d’agost, on el demandat va asseverar “els pactes que una persona trau un benefici personal, exclusivament una persona, em sembla que té una denominació i no són en res políticament correctes”, a més de continuar manifestant “creiem que el transfuguisme és genèric, no el Sr. Pedro Gallén en concret, o també ell, …el trànsfuga és la figura després de la corrupció política mes indesitjada pels votants”, acabant la seua intervenció assegurant “Pedro Gallén…, va aconseguir que l’equip de govern, tan inestable com sempre, aconseguira aprovar els pressupostos,…que ho sàpia la premsa i ho pense el poble, s’està negociant el pressupost en un equip que està en minoria recolzant-se en un trànsfuga a canvi de beneficis personals”.

Entre les proves presentades, s’ha adjuntat còpia de l’acta oficial de l’esmentat acte públic, que demostra i dona fe, que les manifestacions realitzades pel Sr. Beltrán, i per les quals se li ha demandat, es van realitzar en un acte oficial, amb públic assistent i amb mitjans de comunicació que assíduament graven i emeten les intervencions dels diferents Regidors durant els Plens municipals de Bétera.

El Regidor Pedro Gallén, ens indica que: “hi haurà persones que pensaran que les declaracions del Sr. Beltrán, no tenen major transcendència, però ens estem acostumant en excés, a escoltar sota qualsevol pretext, acusacions infundades, pel simple fet de defensar idees polítiques diferents, provoca desassossec, un mal irreparable, i pitjor encara, que no es retracte en l’acte de conciliació. Al contrari del que va realitzar, hauria d’haver-me denunciat, per un possible delicte de suborn, si tinguera algun indici del manifestat, com a servidor públic, era la seua obligació. Comprove que es realitzen amb l’única fi de danyar la reputació i dignitat de la persona, aquest objectiu, també estaria darrere de les innombrables ocasions que m’ha denominat “trànsfuga” durant la present legislatura ”.

Comunicat de Pedro Ángel Gallén
Imprimir article
Comenta aquesta notícia