S’acosta la recta final de les presentacions de les distintes comissions falleres de Bétera. Aquest dissabte, 09 de febrer, serà la Falla l’Albereda qui presente a les seues dues màximes representants 2019, la xiqueta Eire Sánchez i Diaz i a la senyoreta Sheila Diaz i Ibáñez, acompanyades pel President, Isaac Rodríguez i Gutiérrez.

A l’igual que hem fet en la resta de comissions, betera.com els ha entrevistat per saber tots els detalls respecte a la presentació de demà i, de pas, conéixer millor als encarregats de representar enguany aquesta falla. Molt amablement, ens han atés i açò és el que hem pogut descobrir:

Isaac Rodríguez i Gutiérrez

La Falla l’Albereda fa quatre anys que està en actiu i els seus membres esperen que siguen molts més. Tal com ens explica el seu President Isaac Rodríguez i Gutiérrez, un grup d’amics va decidir començar aquesta aventura en molt de treball i en més il·lusió. El mateix grup va decidir que fóra Isaac qui encapçalara aquesta comissió com a president i així està sent en l’actualitat. Isaac porta a terme amb molt de gust aquest càrrec, comptant amb el suport dels seus.

En l’actualitat, la Falla l’Albereda està formada per 46 adults i 32 xiquets.

La complicitat entre Isaac, Sheila i Eire és màxima. Doncs, la família de Sheila i Eire són amics de la seua família. Per tant, es coneixen des de fa temps i Isaac ens assegura que els sentiments que li tenen tant Sheila com Eire a les Falles faran que tota la comissió passar un bon any.

Isaac ens indica que aquest pròxim dissabte serà la presentació de Sheila i Eire com a Falleres Majors 2019 i la comissió està preparant-ho tot amb molt de detall i molta il·lusió perquè siga una jornada perfecta i un día inoblidable que quede sempre a la seua memòria. Així mateix, aquesta presentació també serà molt emotiva perquè servirà d’acomiadament dels càrrecs d’Alicia, Marta i Guille, representants 2018.

Sheila Diaz i Ibáñez

Sheila Diaz i Ibáñez ha sigut fallera des que va nàixer i forma part de la Falla l’Albereda des de la seua fundació. Segons ens comenta, sempre ha desitjat ser Fallera Major però mai hi havia tingut l’oportunitat de ser-ho fins ara. A més, aquest càrrec és per a ella doblement especial enguany, donat que la Fallera Major Infantil és la seua Filla Eire. A Sheila li feia molta il·lusió compartir aquest somni amb ella.

Encara que suposa molta responsabilitat ser Fallera Major de tota una comissió, Sheila declara que té el suport de tota la seua família, en especial de sa mare, de les seues amigues i de tota la directiva de la seua falla.

Aquesta Fallera Major està molt contenta i té moltes ganes de començar, fent-ho el millor possible. No obstant, confessa que està més nerviosa per ser la mare de la Fallera Major Infantil que per ella mateixa. En aquest sentit, espera que tot isca molt bé i que la seua filla disfrute al màxim del seu gran dia.

Per als seus companys d’aquesta etapa sols té paraules boniques. Explica que Isaac és un gran president i un gran amic. Quan a la seua filla, no pot expressar amb paraules tot el que sent. D’ella diu que és molt bona xiqueta, molt divertida i està segura que ho farà molt bé.

Quant a la nostra pregunta de si, després de complir el somni de Fallera Major de la seua comissió, es planteja el fet d’arribar a ser Fallera Major de tot el poble de Bétera, menciona que li agradaria molt però es necessita molta dedicació i temps. En aquest sentit, ara mateix Sheila no pot compaginar-ho amb els seus fills i el seu treball.

Eire Sánchez i Diaz

Amb 9 anys, Eire Sánchez i Diaz representarà enguany als més menuts de la seua falla. És fallera els mateixos anys que té la Falla L’Albereda, 4. Té ben clar que sempre ha volgut ser Fallera Major Infantil, des de ben xicoteta.

Està molt contenta i il·lusionada per complir el seu somni, així com agraïda per haver-la elegit per a representar a tota una comissió perquè és molta responsabilitat.

D’altra banda, Eire explica que està molt nerviosa i amb ganes que arriben ja els seus actes. A la vegada, es mostra molt satisfeta de compartir aquest any amb el seu amic Isaac i sa mare Sheila. Ara sols espera que la comissió s’ho passe molt bé al seu costat.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia