Treballadora i emprenedora, ella és mare d’un xiquet de 8 anys i una xiqueta de 4 anys i porta un negoci endavant. Molts la coneixen per ser la propietària de la perruqueria Aaron & Valery (els noms dels seus fills), però a més enguany és la segona Obrera Casada. Es tracta de Mari Carmen Gil i Martínez, amb qui hem parlat per saber com porta els preparatius del Sopar de Sant Valentí de les Obreres i majorals de 2019.

Es nota que Mari Carmen està molt nerviosa i pensant en cada detall perquè tot isca a la perfecció, però per això no deixar de regalar-nos el seu bonic somriure quan parlem amb ella. La mateixa Mari Carmen ens detalla que, encara que compta amb molta ajuda, du quasi dues setmanes que a penes dorm, intentant coordinar treballs, xiquets, vestits, loteria, preparatius… No obstant això, està tranquil·la respecte a la perruqueria perquè té un bon equip que la cobrirà.

Aquesta jove Obrera Casada ha volgut representar a les Festes de Bétera pràcticament des que va nàixer. Aquest 2019 el seu somni s’ha fet realitat i de la millor manera possible, donat que el seu germà Valentín també és Majoral. Per a ella, Valentín és molt important a la seua vida i peça fonamental en el seu obreratge. Tot i que en un principi no s’esperava ser Obrera enguany, dins d’ella tenia una espècie de cuquet que li deia que la possibilitat que el seu germà estiguera dins del grup de Majorals podia propiciar aquest fet.

Quan Cristina li va fer entrega de la butlleta, ella tenia ben clar que volia acceptar-la però primer volia saber l’opinió del seu marit. Sent conscient de què en el mes de maig el seu fill celebrarà la seua comunió i ser Obrera suposa molta responsabilitat i molta ajuda familiar, fins que ell no li va dir que agafara aquesta butlleta no va aventurar-se a donar el sí. I és que Mari Carmen ens confessa que sense ell i tot el seu suport no podria haver sigut Obrera.

A la seua família no hi ha hagut mai cap Obrera, però la seua cunyada Pilar va ser Obrera Fadrina l’any 2008 i amb ella va poder viure de més a prop aquesta experiència. Mari Carmen era l’encarregada de què Pilar lluira els millors pentinats de les Festes.

Malgrat que està un poc estressada per tots els preparatius, està molt agraïda per l’ajuda que està rebent per part dels membres de la seua família. En especial destaca que Valentín i els seus fills estan molt contents, vivint amb molta il·lusió aquests moments. De fet, serà Valentín el Majoral que la traga de casa per al Sopar del pròxim 16 de febrer. Com que a ell no li agrada massa ballar, serà Andrés Alarcón amb qui la podrem veure de parella en el tradicional ball de Sant Valentín.

D’altra banda, no té suficients paraules per a expressar la sort que hi ha tingut amb les altres tres Obreres i la colla de Majorals. En aquest sentit, indica que la seua unió amb elles i ells serà per a tota la vida. I és que des del principi, aquestes quatre Obreres van decidir que sempre anirien totes a una. A Davinia la coneixia de vista, de Mireia és cosina segona (tot i que no ho sabien fins fa poc) i a Pau no la coneixia però sí a tota la seua família.

Quant als Majorals, a banda del seu germà, a molts ja els coneixia d’abans i altres ja van ser Majorals amb el seu marit en l’any 2006. Com a curiositat ens conta que quan els veia al barracó pensava: “Aquesta és la meua colla”.

Així, tots units amb molta harmonia els podrem trobar el pròxim dissabte. I és que ja tenim moltes ganes de veure a Mari Carmen vestida de gala i lluint la seua millor targeta de presentació: el seu somriure.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia