L’Ajuntament de Bétera continua reformant tots i cada un dels parcs del municipi. Aquest mes de febrer ha sigut el torn del parc del carrer Joanot Martorell en el qual s’han invertit prop de 83.000 euros en la col·locació de jocs infantils, llums, bancs i papereres perquè disfruten les famílies del veïnat.

D’altra banda, Bétera compta amb un altre parc nou. Aquest es troba a la Masia de la Barraca, un dels espais verds més especials de Bétera. Allí s’ha creat una nova àrea infantil i s’han instal·lat 6 nous aparells de gimnàstica per a fomentar l’exercici a l’aire lliure. A més s’han col·locat nous bancs i papereres. En total la regidoria municipal de Parcs i Jardins a invertit 33.772 euros.

Aquestes actuacions s’estan portant a terme des del departament de parcs i jardins, amb la finalitat de millorar tots els parcs de la localitat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia