La Mancomunitat Camp de Túria ha reunit aen les seues instal·lacions a personal tècnic de joventut i regidores dels municipis de la comarca. La finalitat d’aquesta reunió és informar de les accions i organitzar en comú els projectes que actualment es desenvolupen, com són Corresponsals Juvenils i el viatge comarcal. Aquesta cita té lloc cada mensualitat.

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha assistit a aquesta reunió, i ha indicat que “amb la col·laboració i solidaritat de tots els municipis de Camp de Túria podrem abastar projectes que fomenten la participació de la joventut”.

Des de la Mancomunitat Camp de Túria s’han proposat una sèrie de projectes comarcals, que marcaran les línies generals d’actuació en matèria de joventut i s’ha informat sobre els serveis que ofereix el nou projecte de l’Acord Territorial d’Ocupació, Xarxes per a l’Ocupaciò, dirigits a persones desocupades i emprenedores perquè es beneficie la població juvenil de la comarca.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia