El contracte de les obres de la primera fase de la construcció de la Variant Nord de Bétera ha eixit a licitació pública per valor de 15.337.753 euros i un termini d’execució de 24 mesos. Aquest és el pas definitiu perquè el començament de les obres siguen una realitat a partir del mes d’abril, moment en què es coneixerà l’empresa adjudicatària que realitzarà el projecte.

La licitació està en marxa i s’espera que abans de l’estiu les màquines estiguen treballant a Bétera. Durant aquests quatre anys de legislatura, segons hem pogut saber per part de l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), la regidora d’Obres Públiques, Cristina Ballesteros (PSPV) i la regidora d’Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís), s’han esforçat perquè esta obra tan reivindicada pels veïns no siguera només una promesa sinó una realitat. Hem insistit molt i al final hem aconseguit que la Variant Nord siga l’obra més important que la Diputació de València en estos moments.

Aquest ambiciós projecte permetrà traure del nucli urbà als més de 12.000 vehicles que diàriament transiten per la CV-310 que travessa el municipi, la Diputació de València, a través de l’àrea de Carreteres, donarà d’esta manera solució a una de les principals reivindicacions del municipi de les últimes dècades.

La fase 1 connectarà la carretera procedent de València amb la CV-310 cap a Nàquera i Serra, una solució que no només evitarà el trànsit i augmentarà la seguretat viària dels veïns, sinó que a més facilitarà els accessos al municipi des de la carretera i als polígons industrials de la zona.

En definitiva, menys trànsit, menys perill per als vianants, menys contaminació i menys soroll, sense dubte una projecte que finalitzarà el 2020 i que millorarà la vida dels veïns i veïnes de Bétera.

L’equip de Betera.com ha parlat amb l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís), la regidora d’Obres Públiques, Cristina Ballesteros (PSPV) i la regidora d’Urbanisme, Neus Sánchez (Compromís) i a tavés d’aquest vídeo plasmem el que ens han comentat:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia