La setmana de l’amor ja hi ha arribat i hu estem a un dia, tan sols, d’un dels moments més esperats per a les Obreres i Majorals de 2019. Es tracta del Sopar i ball de Sant Valentí.

Per primera vegada, els veïns de Bétera tindran l’oportunitat de veure vestits de gala als màxims representants de les festes locals del present exercici. La data escollida és demà dissabte 16 de febrer.

Qui desitge assistir a l’eixida i recorregut d’aquesta agrupació, l’itinerari serà el següent: Primer es recollirà al President dels Majorals 2019, Rafa Moreno, després serà el torn per a la 1ª Obrera Casada Davinia Calero (sobre les 18.00 hores),  1ª Obrera Fadrina Pau Mollà a les 18.45 hores, 2ª Obrera Casada Mari Carmen Gil entre les 19.15 i 19.30 hores i finalment 2ª Obrera Casada Mireia Fuentes a partir de les 20.00 hores.

Des de l’organització ens han comunicat que “s’han venut a molt bon ritme”, ja que hi hauran quasi 350 comensals (aforament màxim del saló).

La Masía del Olivar serà la instal·lació on enguany se celebre aquest sopar, un espai que ja va ser elegit per les Obreres i Majorals 2016 (grup del qual formaven part alguns dels majorals de 2019), per a celebrar aquesta vetlada.

Per un preu de 60 euros els comensals podran degustar: crema de bolets amb cruixent de pernil, flocs de parmesà i oli de tòfona; Lluç gratinat amb farciment de pernil ibèric gratinat amb maionesa d’all, tomaca cherry i llagostins sobre salsa de tinta de calamar; sorbet de fruita de la passió al cava; Noisette de rellom amb milfulls de poroto i beixamel de bacon i salsa de bolets; Gelat rocher, amb crema de galetes, sirope de xocolate, sucre ore, pallete i granit d’avellana torrada; caves, vi blanc i vi tint. A més, pel mateix preu, s’inclou una copa a la barra.

Com marca la tradició, abans que s’inicie el sopar, es donarà la benvinguda a les Obreres i Majorals, sent oficialment presentats entre tots els assistents. Una vegada realitzada aquesta primera part, es donarà pas al sopar. Al llarg de la jornada es procedirà a la rifa, la qual compta amb la col·laboració dels comerços locals. A més, durant la jornada hi haurà alguna que altra sorpresa per als assistents.

Posteriorment, els protagonistes de la festa obriran la pista amb balls de saló. Per a poder oferir aquests balls, les quatre obreres i quatre dels Majorals de 2019 porten durant uns mesos assajant i preparant-se amb una parella de professors qualificada. Per aquest motiu, i per tot l’esforç que venen realitzant, serà el segon moment més emocionant de la nit, després de la presentació de cadascú.
Com no podria ser d’altra manera, la festa conclourà amb música estil discoteca i revetla per a tots els allí presents. T’ho vas a perdre?

Imprimir article
Comenta aquesta notícia