La Diputació de València ha començat les obres de repavimentació de la travessia de la carretera CV-336 a Bétera. Aquest divendres, 15 de febrer, l’empresa adjudicatària ja ha començat a treballar en el tram del carrer Escultor Ramón Inglés comprés entre el pont de la CV-310 fins a la plaça Luis Reig. El segon tram d’actuació serà el comprés entre l’entrada del Romeral i el Portón fins a la plaça de Luis Reig.

“Es tracta d’una altra inversió més per part de la Diputació de València a Bétera. En aquest cas la intervenció suposarà una millora més que evident d’una de les vies que creua la localitat i que absorbeix una quantitat important de trànsit. A més de les millores en evacuació d’aigües, un problema continu en períodes de pluges i que evitarà la inundació d’alguns trams, també destaca sobretot la millora de la seguretat viària. En definitiva, continuem rebent inversions de diverses administracions, en aquest cas la Diputació, que facilitarà el dia a dia dels veïns i veïnes de la nostra localitat”, explica l’alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany (Compromís).

La pavimentació d’aquesta part de la travessia es realitzarà en horari nocturn, ja que és impossible tallar el trànsit i desviar-lo per una altra via durant el dia. En aquesta actuació, a més de la repavimentació, ja s’han instal·lat nous embornals per a facilitar l’evacuació de les aigües pluvials i així solucionar el problema d’inundacions que sol produir-se a l’altura de l’entrada del centre de salut quan hi ha episodis de fortes precipitacions.

Així mateix, es construiran xicotets passos elevats, cridats tècnicament coixins berlinesos, per a obligar els vehicles a reduir la velocitat i així augmentar la seguretat de la via.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia