L’amor es palpava a Bétera el passat dissabte, 16 de febrer. Les veïnes i veïns del municipi es quedaven bocabadats al veure a les Obreres i Majorals de 2019 vestits de gala per al tradicional Sopar de Sant Valentí.

En primer lloc, el grup de Majorals recollia al seu President, Rafa Moreno, després era el torn per a la 1a Obrera Casada Davinia Calero, qui lluïa un impressionant vestit blau de Fran Tochena. Seguidament, era el torn per a la 1a Obrera Fadrina Pau Mollà, qui portava un bonic vestit de to salmó combinat amb uns guants i un xal granat. Posteriorment, arribava el moment d’anar per la 2a Obrera Casada, Mari Carmen Gil, qui també deixava a tots sense paraules amb el seu vestit morat amb detalls de color gris, conjuntats amb el seu xal. Finalment, el grup recollia a la 2a Obrera Casada Mireia Fuentes, qui enlluernava amb un vestit color bordeus. Totes elles, portaven un recollit al cabell molt a to amb l’estil dels seus vestits i el seu maquillatge, escollit amb molt de gust.

Ben passades les 21.00 hores, els grups d’Obreres i Majorals de 2019 arribaven a la Masia L’Olivar, on els esperaven més de 300 persones assistents al sopar.

Una vegada allí, començava la presentació d’aquests. Primer que res la presentadora de l’acte, Carmen Sorlí, demanava la presència de l’Alcaldessa de Bétera, Cristina Alemany, i la regidora de Cultura i Festes, Raquel Puig, per a rebre a tota la colla. Els primers a entrar van ser 22 Majorals dels 25, sent nomenats per parella. Un d’ells va arribar més tard per motius laborals. Després, entrava Pau acompanyada del tinent d’alcalde, Enric Álvarez, i Mireia acompanyada del regidor d’Educació, Fernando Cantarino. Seguidament, Davinia i Mari Carmen entraven del braç del Vicepresident dels Majorals, Javier Herrero, i del President, Rafa, respectivament. La colla de Majorals els feia entrega a cada una d’un ram de flors. Després d’un breu discurs de la presentadora, li tocava parlar a Rafa Moreno, qui agraïa la col·laboració de totes i tots (assistents, comerç local, Ajuntament…) A més, feia entrega als professors de ball (Ana María i Héctor) d’un ram de flor i una placa, com agraïment del seu treball. Així mateix, també entregava un altre ram a la presentadora. Una vegada realitzada aquesta primera part, es donava pas al sopar, on no van faltar les sorpreses. Doncs, el germà de Mireia i un dels Majorals eren felicitats en públic pel seu aniversari, fent-los entrega d’un pastís. Després es procedia a la rifa de 14 lots.

Posteriorment, els protagonistes de la festa obrien la pista amb balls de saló, donant pas a la festa i al ball de discoteca per a tots els allí presents.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia