Este cap de setmana, Bétera acollirà una visita guiada al Castell de Bétera. Aquesta iniciativa, organitzada desde la regidoria de Turisme i Patrimòni de l’Ajuntament de Bétera, tindrà lloc el dissabte 23 de febrer. Dins d’aquesta visita es podrà veure l’abans i el després de la restauració d’aquest edifici monumental, de cara a convertir-se en un museu. Per a l’ocasió s’han preparat dos torns, un a les 10.00 hores i altre a les 12.00 hores.

L’equip que realitzarà aquesta restauració serà l’encarregat d’explicar aquest procés. Les places es poden reservar a través del 667064153 o en auxiliar.turismo@betera.es. Els grups seran reduït (màxim 40 persones).

Així, s’explicarà quin serà el posterior resultat després de la restauració i tota la rellevància patrimonial amb què compta el mateix edifici. Cal mencionar que aquest espai comprendrà la història del nostre municipi i patrimoni, el museu de la festa (amb l’alfàbega i el confetti com a protagonista i la indumentària tradicional del 15 d’agost), els coets i el cant valencià. Amb tot açò, es persegueix un objectiu clarament educatiu i cultural, però també es vol que servisca de motor econòmic i de canvi per al nucli antic de Bétera.

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia