Si vols aprendre les eines i tècniques per a ser tot un o una artista en el maneig del disseny i modelatge 3D, encara tens temps de sumar-te al curs que s’ha organitzat al nostre municipi, segons s’ha publicat a les xarxes socials de l’Ajuntament de Bétera.

La regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat un curs d’impressió i modelatge 3D de 20 hores. La finalitat d’aquesta nova formació és aprendre les nocions bàsiques per a dissenyar i imprimir de forma autònoma els mateixos dissenys de peces en 3D. El curs es realitzarà els dies 18, 19, 21, 25, 26 i 28 de febrer, així com 4, 5, 7 i 11 de març.

Si eres una persona que està buscant introduir-se en el món de les tecnologies 3D, aquest curs és la millor elecció. En ell s’abordaran els principals temes perquè aprengues el potencial de les tecnologies de fabricació i aconseguisques les millors impressions a partir de conéixer el procés i l’optimització de la màquina. Aquest, estarà a càrrec de l’empresa local experta en informàtica Intecom Solutions.

Les classes es portaran a terme els dilluns, dimarts i dijous de febrer i març de 17.30 a 19.30 a l’edifici “la penya”, on es troba el nou Espai Jove formació. En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament de Bétera ha renovat totalment dues antigues aules situades a la primera planta de l’edifici La Penya amb la finalitat de dotar els joves d’un espai en el qual realitzar tallers i activitats formatives. Aquesta actuació s’ha portat a terme des de l’àrea municipal de la Joventut, encapçalada per Maite Bes.

En aquestes dos noves aules multiusos i d’informàtica se celebraran a partir d’ara els tallers dedicats a joves com el curs de monitor de temps lliure, monitor de menjador, llenguatge de signes, enregistrament o locució, entre molts altres. En total hi ha 15 ordinadors instal·lats i adaptats per a la realització de cursos de disseny o disseny 3D o similars.

Les inscripcions s’han de formalitzar en el Punt d’Informació Juvenil de Bétera (Edifici Casa Nebot, C/estació núm. 5) o en juventud@betera.es.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia