(EFE) La Policia Nacional ha detingut a València a un home com a presumpte autor d’un delicte contra la intimitat personal. Pel que sembla va enviar un WhatsApp amb un elevat contingut sexual” a una dona que havia contactat amb ell per un tema laboral.

El sospitós, de 42 anys i amb antecedents policials, va ser detingut el dilluns a la vesprada a València i després de prestar declaració va quedar en llibertat, amb l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit per a això.

La dona va denunciar que havia rebut un missatge d’índole sexual per part d’un número que no coneixia, després del que els agents van esbrinar la identitat del telèfon des del qual s’havia enviat el WhatsApp, segons un comunicat de la Policia.

Pel que sembla, la víctima havia contactat anteriorment amb aquest telèfon per un assumpte laboral però no va aconseguir parlar amb el titular, si bé l’home va utilitzar el contacte que havia aconseguit gràcies a la seua activitat professional per a enviar el missatge sexual.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia