La quarta pota” ha visitat la Mancomunitat Camp de Túria aquesta setmana. Es tracta d’una campanya de divulgació promoguda per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. La finalitat d’aquesta iniciativa és posar en valor els serveis socials municipals i els seus professionals, com a puntals fonamentals de l’estat del benestar, al costat de la sanitat, l’educació i el sistema de pensions.

Per a Antonio Raya, director general de Diversitat Funcional, la campanya de la Quarta Pota “tracta de donar visibilitat a la importància que té la col·laboració dels municipis per a implementar aqueixa cadira forta que és l’estat del benestar”.

Per part seua, Mª Dolores Celda Lluesma, presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, ha destacat que “els serveis socials de la Mancomunitat, la unitat de conductes addictives, els *EEIIA i mesures judicials al mig obert, són un complement per als municipis que per si sols no poden prestar aquests serveis.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia