La Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Camp de Túria ha preparat el curs de formació “L’essència de comunicar”. Aquesta iniciativa formativa es celebrarà aquest divendres, 22 de febrer.

El taller està dirigit a professionals de la docència i serà impartit per Alfredo Riaño, president i educador de l’Associació ‘Valencia sin Drogas’. En ell, es donaran a conèixer diferents tècniques perquè els discursos generen l’impacte desitjat en els joves i, que d’aquesta forma, la comunicació amb aquest col·lectiu siga eficaç. El curs s’impartirà de 09.00 a 14.00 hores, en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria (Pla de l’Arc S/N).

“L’essència de comunicar” no és sol un curs de parlar en públic. En aquest es pretén aprendre l’autèntica essència que tenen en comú els grans comunicadors, tant per a parlar en públic com a nivell social i professional, després de tot només canvia la quantitat de gent que t’escolta. Per damunt de les tècniques es troba l’essència, i es tracta de treure-la a l’exterior.

El que es pretén aconseguir amb aquest curs és el següent:

 • Una habilitat, completament nova, per a comunicar en públic i individualment.
 • Guanyar molt més que confiança.
 • Incrementar la nostra pròpia energia.
 • Reforçar la nostra personalitat damunt d’un escenari.
 • Dominar i estirar les teues emocions com si foren un xiclet.
 • Eixir molt per damunt de la teua zona de confort.
 • Certesa davant qualsevol audiència que “tot eixirà bé”.
 • Una comprensió de les lleis naturals que dominen la comunicació.
 • Habilitat per a preparar amb seguretat qualsevol ponència.
 • Fer que el nostre missatge traspasse les barreres.
 • Ser natural i ser nosaltres mateix.
 • Dominar l’escena.
 • La nostra essència com a comunicador totalment reforçada.

Les habilitats de parlar en públic són de les més valorades per les persones, i en el mercat hi ha molts cursos de tècniques d’oratòria molt bons, però s’ha anat un pas més enllà i s’ha desenvolupat l’únic programa que treballa amb l’essència de la comunicació, amb el que cadascun porta dins, la qual cosa forma la columna vertebral en les habilitats de qualsevol orador.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia