(EFE) Sis afeccionats britànics del Celtic de Glasgow han sigut detinguts a València ciutat després de protagonitzar diversos incidents i agredir a diversos agents de policia amb botelles, gots i cadires.

Tots ells havien acudit a València amb motiu de la trobada de tornada de setzens de final de la Lliga Europa, que el seu equip disputa aquest dijous contra el València CF a Mestalla.

Cinc dels detinguts es trobaven anit en una cerveseria de la gran via Marqués del Túria, mentre que el sisé va ser capturat per tràfic de drogues quan es desplaçava amb tren a València des de Castelló.

Els agents de la Policia Nacional que es trobaven en els voltants del citat bar de l’avinguda del Marqués del Túria, zona inclosa en el dispositiu de vigilància establit, van indicar a un grup d’afeccionats escocesos que es retiraren de la calçada, ja que estaven envaint el carril bus, i encara que inicialment ho van fer, poc més tard ho van tornar a ocupar.

Les noves indicacions donades pels agents perquè es retiraren van donar motiu a un enfrontament en el qual van participar nombrosos afeccionats britànics, i que es va saldar amb cinc detencions i lesions lleus de diversos agents i un transeünt, que va rebre un impacte de botella.

Entre els seguidors del Celtic de Glasgow va haver-hi els qui van bolcar contenidors de fem i es van penjar dels llums exteriors de l’oficina d’una immobiliària pròxima, han informat les mateixes fonts.

A més, la porta d’un dels furgons de la Unitat d’Intervenció Policial va resultar danyada en aquests incidents. Cal esmentar que sobre aquests cinc detinguts pesen càrrecs policials de desordres públics i atemptat contra l’agent de l’autoritat.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia