Les presentacions dels màxims representants de les cinc comissions falleres de Bétera estan a punt de finalitzar. L’encarregada de posar el punt final a aquests actes serà la Falla Carraixet aquest dissabte, 23 de febrer. A un dia d’un dels moments més esperats per a aquesta comissió formada per 47 fallers infantils i 99 majors, betera.com parla amb els Presidents i Falleres Majors d’aquesta falla per conéixer-los de més a prop i saber tots els detalls per a demà.

Valeriano Moreno i  López, President del Carraixet

Valeriano Moreno i López fa 27 anys que és faller de la Falla Carraixet, portant el color blau a les venes (color identificatiu d’aquesta comissió), ja que forma part d’aquesta comissió des del primer any que va fundar-se.
El mes d’abril de 2018 es va estrenar com a President de la comissió. Ell era el Vicepresident amb l’anterior President, José María Ros i Ros, i al deixar-se aquest la presidència tots els directius van optar per continuar preparant la festa i fer un pas endavant. Va ser així com Valeriano va decidir presentar la seua candidatura com a President. En aquest sentit, cal mencionar que, en la Falla Carraixet hi ha eleccions a President cada dos anys i sempre s’obri el termini per a possibles candidats.

Segons ens explica el mateix Valeriano, aquest període està sent meravellós amb una directiva immillorable que s’encarrega que tot estiga preparat per al moment. A més a més, tot i que reconeix que a aquest càrrec se li dedica molt de temps, Valeriano compta amb la família la qual també està molt integrada i tots s’intenten adaptar perquè no supose cap problema. En aquest sentit, ens confessa que gràcies a ells la responsabilitat és més suportable.

D’altra banda, també es mostra molt satisfet de l’equip de representants que l’acompanya. Per als quatre té paraules d’estima. D’Àlex (President Infantil) comenta que és molt divertit i responsable, de Paloma (Fallera Major Infantil) explica que és simpàtica i sempre està disposada a tot i, finalment, d’Empar (Fallera Major), també detalla que és simpàtica, divertida, atenta i responsable. Amb aquestes qualitats, està segur que s’ho passarà d’allò més bé al costat d’ells.

Ara, Valeriano espera un poc nerviós que arribe el dissabte amb ganes de què tot isca tal com està previst.

Amparo Domínguez i Calero, Fallera Major del Carraixet

Comencem parlant d’Amparo Domínguez i Calero, destacant que un dels fundadors de la Falla Carraixet va ser el seu pare fa 27 anys. Ella també pertany a la comissió des d’aquest any, excepte algun exercici al qual no es va apuntar.

Amparo ens informa que no formava part dels seus somnis el fet de ser Fallera Major. Tot va sorgir a partir d’una broma, insistències, il·lusió per part de la família, els membres de la directiva i part de la comissió, convencent-la finalment per a presentar-se. No obstant això, es troba molt orgullosa de representar a la seua comissió. De fet, espera l’arribada d’aquest dissabte amb una gran barreja de sentiments: il·lusió, nervis, ganes, aclaparament… I és que Amparo ens comenta que és molt vergonyosa.

La Fallera Major 2019 declara que és una gran responsabilitat representar a una comissió i cal dedicar-li temps, però es tracta d’un any en el qual gaudeixes dels actes i val la pena. Així mateix, matissa que la família i els amics són indispensables per a portar-ho tot endavant i són un pilar fonamental. En aquest sentit, està súper agraïda a tots ells.

Per als seus companys d’aquest període ens comenta que Valeriano és com un germà, ja que es coneixen des que ell era un xiquet. A més, afig que és una gran persona en tots els aspectes. De Paloma ens fa saber que des que era molt xicoteta corria per la falla i és molt especial, plena d’energia i amb una il·lusió impressionant. D’Àlex ens indica que és un xic tímid, formal i molt responsable. En aquest sentit, està segura que enguany estrenyeran llaços, formant una pinya, i se sent afortunada de tindre’ls al seu costat.

Alejandro Carrasco i Comendador, President Infantil del Carraixet

Alejandro Carrasco i Comendador té 11 anys i fa 4 anys que és faller de la Falla Carraixet. Aquest jove no s’esperava ser el representant de les falleretes i fallerets de la seua comissió, donat que va ser una sorpresa dels seus pares. Per a ell, aquests són un gran suport i se sent afortunat.

Per a ell també suposa bastant responsabilitat el fet de ser President Infantil, ja que cal saber estar a l’altura del càrrec. Així, ens confessa estar prou nerviós de cara a la presentació, però l’espera amb molta il·lusió. I és que Alejandro està molt content de compartir el seu càrrec amb Paloma, Amparo i Valeriano. Per a ell, són meravellosos companys d’aventures i, junts a ells i la seua família té moltes ganes de compartir aquesta etapa.

D’altra banda, espera que tota la comissió disfrute al màxim de les pròximes Falles 2019, perquè la Falla Carraixet és una gran família, manifesta Alejandro.

Paloma Martínez i Jareño, Fallera Major Infantil del Carraixet

Paloma Martínez i Jareño s’ha convertit en la Fallera Major Infantil de la Falla Carraixet amb 12 anys. Ella és fallera d’aquesta comissió des de fa nou anys i ara es compleix el seu somni de representat als fallerets i falleretes de la seua falla. Doncs, ella tenia moltes ganes de ser Fallera Major Infantil i, encara, que és conscient que és un càrrec que suposa molta responsabilitat es troba molt ajudada per la seua família. I és que per a Paloma és molt important la seua família i el suport que aquesta li dóna.

Paloma espera amb il·lusió les pròximes Falles, ja que pensa que seran molt emotives. A més, està segura que s’ho passarà molt bé, donat que indica que ValerianoAmparo i Alejandro són molt divertits. De cara a aquest dissabte també està un poc nerviosa, a l’igual que la resta de representants.

Ara, tots ells conviden a totes les falleres i fallers del Carraixet a què disfruten al seu costat d’aquesta etapa tan emocionant.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia