Aquesta setmana, betera.com avançava alguns dels actes que, des de la regidoria municipal de Dona i Igualtat de Bétera s’han preparat per a celebrar el Dia Internacional de la Dona. Ara, ja tenim tota la programació completa, on hi ha molts esdeveniments destacats. A continuació detallem el programa.

Dilluns 4 de gener

10.00 hores CAMINADA PER LA IGUALTAT VOLTA A PEU PEL POBLE. Eixida des de Casa Nebot i arribada al Bar-Restaurant LA VEREDA amb desdejuni natural. Inscripcions i tiquets a Casa Nebot. Preu 1 €. Places limitades
18.30 hores. CONFERÈNCIA “El gran repte de la conciliació familiar-laboral de lesdones: marc normatiu actual”. Ponent: Núria Sandiego Aloy. Advocada especialitzada en Dret de Família. Lloc: Espai Jove formació (Edifici de La Penya).

Dimarts 5 de Març

10.00 hores. VINE A CONÉIXER LA REGIDORIA DE LA DONA I IGUALTAT. Acosta´t a la carpa situada a lʼAlbereda per a rebre informació i molt més.
18.00 hores. TALLER BIODANSA Presentat per lʼAssociació Dones Progressistes de la Vila de Bétera. Lloc: Casa Nebot. Inscripcions a Casa Nebot.
18:00 hores. Exposició de pintures Ángeles Rodríguez. Lloc: Casa Nebot.

Dimecres 6 de Març

10:30 hores.  DIA A VALÈNCIA Organitzat per lʼAssociació Ames de Casa-Tyrius. Eixida en autobús des del Portón, excursió i visita a València, assistència a la mascletà i dinar a El Palmar. Venda de tiquets a la Seu de les Ames de Casa.

17.00 hores. XARRADA impartida pel grup GAMA COM POT AJUDAR-TE? UNA EXPERIÈNCIA LABORAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE. Lloc: Casa Nebot.
18:00 hores. Exposició de pintures Ángeles Rodríguez. Lloc: Casa Nebot.
19:00 hores.TALLER BIODANSA Amb la col·laboració de lʼAssociació Dones Progressistes de la Vila de Bétera. Lloc: Casa Nebot

Dijous 7 de Març

9.00 hores. EXCURSIÓ A SIMAT DE LA VALLDIGNA. Visita guiada al Monestir de la Valldigna i al voltant del municipi. Tornada a Bétera al voltant de les 14.00 hores. Inscripcions a Casa Nebot. Places limitades.

19.00 hores. BERENAR-SOPAR. Per a celebrar el Dia Internacional de les Dones, un espai de reunió que finalitzarà amb un berenar-sopar a les 19.00 hores al Restaurant Poliesportiu de Bétera. Es farà entrega
d’un detall cortesia de l’àrea de la Dona. També es realitzarà l’entrega dels VI Premis a la Dona Treballadora Emprenedora 2018 de Bétera, a més de fer una lectura i manifest a favor de les dones. Tindrem la participació de Vanesa Muela amb uns cants Música Tradicional Ibèrica concert d’arrel. Vine a pel tiquet a Casa Nebot. Places limitades!

Divendres 8 de Març

10.00 hores. XARRADA SALUT “CURES DEL SÒL PÈLVIC FEMENÍ”. Coneixer què és i per què és tan important mantindreʼl sa. Aprendre cures específiques en les diferents etapes de la nostra vida: joventut, embaràs, postpart i menopausa. Practica d’exercicis per a tonificar-lo correctament al costat de l’abdomen. Impartit per Merche Campillo. Fisioterapeuta Especialitzada en Ginecologia i Obstetrícia. Dirigit a dones de totes les edats que espreocupen per la seua salut. Lloc: Casa Nebot.

12.00 hores. ACTE INSTITUCIONAL DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES I PENJADA DE PANCARTA AL BALCÓ DE L’AJUNTAMENT LECTURA DEL MANIFEST.
18:00 MANIFESTACIÓ A VALÈNCIA. Eixida Restaurant Fusió (Albereda de Bétera). Inscripció a Casa Nebot. Places limitades.

22.30 hores. CONCERT “EMPREMPTES” Xavier de Bétera. Concert Organitzat per la Regidoria de Cultura amb l’actuació de Vanesa Muela a proposta de la regidoría de Dona i Igualtat. Lloc: Auditori Casa Cultura.

Dissabte 9 de març

10.00 hores. PRIMER MURAL PER LA IGUALTAT “8M SI DOL NO ÉS AMOR”. Mural feminista col·lectiu a càrrec de lʼAssociació Pro-casa de la Dona. Lloc: Avinguda de la Diputació. Poliesportiu.

18.00 hores. TEATRE “ENTRE DONES”. Sinopsi entre dones: Després de 25 anys de separació, cinc dones, totes elles antigues alumnes d’un col·legi religiós, es retroben a casa d’una d’elles, cosa que els permetrà relatar la seua trajectòria vital i evocar la seua època a l’escola, percebuda de manera diferent per cadascuna d’elles: Elena, l’amfitriona, casada amb un alt executiu; Carlota, escriptora bohèmia; Lluïsa, prostituta de luxe; Hortènsia, feliçment casada i Amèlia, advocada amb dificultats en el seu matrimoni. Lloc: Auditori Casa de la Cultura. Entrada Gratuïta.

Dimarts 12 de març

18.30 hores. Presentació del llibre “Lesbianas, así somos” de Kika Fumero. Lloc: Saló de Plens del Castell de Bétera. Amb la presència de la diputada de Joventut, Esports i Igualtat Isabel García Sánchez.

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia