Metrovalencia inicia dissabte que ve els serveis especials programats amb motiu de les Falles 2019. El primer servei està planificat pel tret de l’espectacle pirotècnic que tindrà lloc el dia 23 a les 20.00 hores en La Marina de València a càrrec de l’empresa Ricasa.

A causa de la gran concentració de persones que es preveu que acudisquen al districte Marítim, Metrovalencia ha planificat uns reforços en la Línia 5 (Aeroport-Marítim Serreria) i Línia 8 (Marítim Serreria-Marina Real Juan Carlos I) que acostaran als usuaris al lloc dels trets a l’anada i facilitarà la volta a casa o al centre de la ciutat una vegada conclòs l’espectacle, en coincidir amb l’inici del servei nocturn de cap de setmana que prolonga les circulacions fins aproximadament les 2.30 h, pas pel centre de la ciutat.

D’altra banda, el diumenge 24 de febrer, dia en què se celebra la Crida de les Falles, Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha decidit que totes les unitats de tramvia circulen en composicions dobles per a la mascletà, a més d’oferir un servei especial d’aquest mitjà de transport entre Pont d’Assot i Vicente Andrés Estellés en finalitzar l’acte que es desenvolupa a les Torres de Serrano.

Tots els horaris es poden consultar en la pàgina web i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com en @metrovalencia i en facebook/metrovalencia.fgv.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia