Una vegada més, els diumenges a Bétera són per a gaudir-los en família. D’aquesta manera, el pròxim diumenge, 24 de febrer, les instal·lacions de l’edifici de Casa Nebot (carrer Estació, 5) acolliran un taller de titelles de calcetí, dirigit especialment als més menuts de la casa. Es tracta d’una iniciativa organitzada per la regidoria municipal de Cultura de l’Ajuntament de Bétera.

Amb una duració de dues hores, aquesta iniciativa donarà inici al voltant de les 12.00 hores. Les preinscripcions es deuran fer al correu electrònic cocoteatre@gmail.com o bé per telèfon al 667358665, a l’atenció de Rut Calleja. En la preinscripció deu constar el nom del pare/mare/tutor legal, el nom del xiquet/a i l’edat d’aquest/a, així com un telèfon de contacte. Perquè es confirme la preinscripció, caldrà que els pares interessats hi hagen rebut una resposta prèvia.

Aquest taller anirà a càrrec de la companyia ‘Cocó Teatre’. Des de 1994 i amb diferents disciplines artístiques, aquesta agrupació teatral treballa amb la finalitat d’estimular el desenvolupament i coneixement dels més xiquets. Així, se centren en la felicitat dels xiquets, perquè mereixen ser xiquets.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia