La Falla del Carraixet ha sigut l’última comissió en realitzar la presentació dels seus màxims representants de les Falles 2019 i la seua cort d’honor. Aquest acte va tindre lloc el passat dissabte, 23 de febrer, donant així per tancada la ronda de presentacions de les distintes comissions de Bétera. Després de recollir a les seues representants (2018 i 2019), els fallers i falleres es dirigiren, al voltant de les 17.00 hores, cap a l’auditori de la Casa de Cultura de la localitat. Una vegada allí, es donava la benvinguda a la reial senyera i l’estendard del carraixet. Després, es rebia al President Infantil 2018, Hugo Cotilla i Rubio, qui molt emocionat pujava a l’escenari. Seguidament, no menys emocionada, pujava la Fallera Major Infantil, Daniela Moreno i Lluesma. Ambdós rebien a la cort infantil 2019. Una vegada rebuts aquests, era el moment per donar-li la benvinguda al nou President de la Falla, Valeriano Moreno López, substituint aquest a José María Ros i Ros. A continuació, arribava la Fallera Major 2018, Aida Moreno i Clavel. Aquests rebien a la cort d’honor major.

Una vegada tots presentats, entraven dins l’escenari per oferir l’estampa que representa la Falla Carraixet 2019. Però encara quedaven moltes coses. D’una banda, els representants de 2018 s’acomiadaven del seu càrrec amb unes emotives paraules i fent entrega del seu corbatí. Una vegada realitzat aquest procediment, era moment per a rebre al president Infantil 2019 Alejandro Carrasco i Comendador i a la fallera Major Infantil 2019, Paloma Martínez i Jareño. Darrere de diverses sorpreses i obsequis, la Fallera Major 2019, Amparo Domínguez i Calero, pujava a l’escenari al so de la música que tocava el seu fill David.

Després arribaven els Balls, recepcions oficials, parlaments… En definitiva, un acte molt emotiu, del qual oferim una fotogaleria.

 

 

 

Imprimir article
Comenta aquesta notícia