(EFE) Un home de 34 anys ha mort per cremades i altres dues persones han sigut assistides per inhalació de fum en un incendi registrat hui dilluns en un edifici d’habitatges a Oriola (Alacant), segons el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu).

El Cicu ha rebut sobre les 6.50 hores l’avís d’aquest succés, ocorregut al carrer Oriola del municipi del mateix nom, i fins al lloc s’han desplaçat un Samu i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).

L’equip mèdic del Samu ha confirmat la defunció d’un home de 34 anys per cremades i ha assistit a altres dos homes, de 61 i 23, per inhalació de fum abans de ser traslladats a l’Hospital Vega Baixa d’Oriola.

La Policia Nacional, que ha confirmat la defunció, investiga les causes de l’incendi i, a l’espera dels resultats de les perquisicions, els primers indicis apunten que podria haver-se originat per una burilla mal apagada, segons han assenyalat fonts d’aquest Cos.

Fins al lloc s’han personat també tres vehicles del parc de bombers d’Oriola.

En arribar, segons el Consorci Provincial de Bombers, l’immoble ja havia sigut evacuat, excepte un home de mitjana edat, al qual han rescatat de l’habitatge afectat per foc, fum i elevades temperatures. Segons fonts del Consorci, durant la intervenció un dels bombers ha patit una xicoteta cremada.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia