(EFE)La titular del Jutjat d’Instrucció número 21 de València ha decretat l’apertura del judici oral per l’accident del metre de 2006, en el qual van morir 43 persones i 47 van resultar ferides. Aquest judici asseurà en la banqueta a huit exdirectius de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV).

La presidenta de l’Associació de Víctimes de l’Accident del Metro del 3 de juliol de 2006 (AVM3J), Rosa Garrot, ha manifestat la seua satisfacció per l’obertura del judici, encara sense data, ja que suposa “un pas menys” dels que els queda en el camí per a “arribar al final” i perquè “es faça justícia”.

El Jutjat número 21 de València va concloure el passat 31 d’octubre la instrucció del cas, després de rebutjar el sobreseïment del mateix sol·licitat pels exdirectius i va decidir incoar el procediment abreujat per a aquestes huit persones, entre elles l’exgerent d’FGV Marisa Gracia i l’excap de tallers.

A més de Marisa Gracia, entre els investigats es troben els exdirectius d’aquesta empresa pública Juan José Gimeno BarberáVicente Antonio Contreras Bornez, Manuel Sansano Muñoz, Francisco García Sigüenza, Sebastián Argente Cuesta, Luis Miguel Domingo Alepuz i Salvador Orts Pardo, tots ells membres del Comité de Seguretat en la Circulació d’aqueixa empresa pública.

La Fiscalia demanava, en les seues conclusions provisionals, tres anys i set mesos de presó per a la exgerent d’FGV i per als altres set processaments en la causa, en considerar-los autors materials per omissió o per cooperació necessària de 43 delictes d’homicidi, per imprudència greu professional; de 37 delictes de lesions, per imprudència greu professional; i d’un delicte contra els drets dels treballadors.

Així mateix, sol·licitava que es declare la responsabilitat civil directa de la companyia Zurich España SA, i subsidiària de *Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, i l’obertura de judici oral davant el Jutjat penal.

En el seu escrit, la Fiscalia relata una sèrie de “greus deficiències” en la línia de metro accidentada, la línia 1, i assegura que “eren conegudes” pels organismes encarregats de la seguretat en FGV, el Comité de Seguretat en la Circulació i la Direcció d’Auditoria per a la seguretat, que degueren ser “controlades” i si escau sancionades.

Els acusats, des dels seus llocs de responsabilitat i el seu poder de decisió directa per a decidir mesures de seguretat, “coneixien o havien de conéixer” les deficiències, que posaven de manifest “defectes molt greus de seguretat” en la línia 1, assenyalava la Fiscalia en les seues conclusions.

La presidenta de l’AVM3J, Rosa Garrot, ha manifestat la seua satisfacció per l’obertura del judici oral que permetrà, ha dit, “demanar explicacions als qui van prendre les decisions” sobre la situació de la línia 1, que és “el que portem demanant des de fa dotze anys”.

Per a Garrot “és una vergonya que la responsabilitat es quede en l’última baula”, en referència al maquinista del tren que va morir en el succés, i ha celebrat que per fi es vaja a fer un pas avant per a “obtindre justícia”. “Després de dotze anys volem acabar, descansar i que el final de tot aquest procés siga mínimament satisfactori”, ha afegit la portaveu de les famílies de les víctimes de l’accident.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia