Després de finalitzades les presentacions falleres de Bétera, comencen els actes fallers organitzats per la Junta Local Fallera. Aquests van dirigits a tos els fallers de la localitat. El ritme faller donarà el seu tret d’eixida el pròxim dissabte, 2 de març. Adjuntem la programació completa:

 • Dissabte 2 de Març:
  -A les 18:00h punt de trobada de les comissions falleres a la Glorieta per fer entrega del “NINOT INDULTAT” a l’Ajuntament Vell. A continuació “INAGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ DEL NINOT”. L’exposició estarà oberta al públic fins al 13 de Març a les 20h. L’horari de l’exposició será de Dilluns a Divendres de 17h a 20h.
  -A les 24:00h “FESTA DEL NINOT” a la demarcació de la Falla l’Albereda promoguda per la Junta Local Fallera.

 

 • Dissabte 9 de Març:

-A les 18:15h en l’Ajuntament les Falleres Majors de Bétera junt a les seues Corts d’Honor i la JLF rebran als màxims representants de les distintes comissions els quals deixaran constancia del seu regnat, signant al LLIBRE D’HONOR de la població.
– A les 20:00h “CRIDA” de les Falleres Majors a CASA NEBOT anunciant l’arribada de les Falles.
– A les 24:00h “DISCOMÒBIL”, a la carpa de la Falla Gran Via de l’Est, promoguda per Junta Local Fallera.

 

 • Divendres 15 de Març:
  – A partir de les 19:00h “CANTÀ A LES FALLERES MAJORS i PRESIDENTS” de les respectives comissions i a les Falleres Majors de Bétera. L’acte començarà a l’Ajuntament on es cantarà a les FFMM Bétera i despres seguirà el següent ordre:, Falla Gran Via de l’Est, Falla la Barraca, Falla Carraixet, Falla l’Albereda i Falla Gran Via del Sur
  – A les 24:00h “PLANTÀ” oficial dels monuments infantils i majors.

 

 • Dissabte 16 de Març:

– A les 11:00h visita del Jurat per valorar els monuments fallers
– A les 17:00h Concentració de totes les comissions a la glorieta per a donar inici una cercavila fins a la Casa de la Cultura de Bétera on les Falleres Majors de Bétera faran “ENTREGA DELS PREMIS ALS MONUMENTS FALLERS”.

 

 • Diumenge 17 de Març:
  – A les 17:00h concentració de totes les comissions falleres en la Glorieta per a donar inici a la “CAVALCADA FALLERA” pels carrers del nostre poble.
  -Des de les 23:35h les Falleres Majors de Bétera desfilaran per “L’OFRENA de VALÈNCIA” per fer entrega dels seus rams a la Verge com a representants del poble.

 

 • Dilluns 18 de Març:

– A les 17:00h concentració de les comissions falleres a la Glorieta per fer “OFRENA A LA MARE DE DEU DELS DESEMPARATS”. Les Falleres Majors de Bétera tancaran l’ofrena i seguidament es cantarà l’Himne Regional.

 

 • Dimarts 19 de Març:
  -A les 10:50h concentració de les comissions a l’Esglèsia de la Puríssima per realitzar “L’OFRENA A SANT JOSEP”; en acabar, cercavila pels carrers del poble.
  -A les 12:00h “MISA EN HONOR A SANT JOSEP”, a l’Esglèsia dels Desemparats.
  – Des de les 13:30h “MASCLETÀ” de les falles del poble per ordre de Premi.
  13:30h: 5é premi
  13:45h: 4t premi
  14:00h: 3er premi
  14:15h: 2n premi
  14:30h: 1er premi
  -A les 17:00h Concentració de les comissions a la Glorieta per fer“OFRENA AL XIQUET DE BÉTERA” i “CANTÀ” al parc Xiquet de Bétera. En acabar acomiadament de totes les comissions falleres a la Glorieta amb la tradicional disparà de traques.
  – A les 22:00h “CREMÀ DELS MONUMENTS INFANTILS”. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presencia en la cremà del monument infantil guardonat amb el primer premi
  – A partir de les 23:30h “CREMÀ DELS MONUMENTS MAJORS”. Les Falleres Majors de Bétera faran acte de presencia en les cremaes dels monuments de totes les comissions. Ordre de cremaes:
  23:30h: 5é i 4t premi
  00:15: 3er i 2n premi
  01:00h: 1er premi
Imprimir article
Comenta aquesta notícia