La regidoria municipal de Joventut de l’Ajuntament de Bétera ha organitzat la realització de un curs de monitor/a de temps lliure infantil i juvenil a Bétera. Es tracta d’un curs que ofereix un títol oficial i està homologat per l’institut valencià de la Joventut.

Aquest consta de 310 hores de formació teòrica-pràctica i té un preu de 140 euros. Les inscripcions s’han de formalitzar en el Punt d’Informació Juvenil de Bétera (Edifici Casa Nebot, C/estació núm. 5), en juventud@betera.es o  en telèfon 647 38 03 10.

Aquesta formació realitzarà els dilluns, dimecres i dijous des del 25 de març al 23 de maig de 16.30 a 20.30 hores a l’espai Jove de Formació situat en l’edifici “la penya”. Cal recordar que l’Ajuntament de Bétera ha renovat totalment dues antigues aules situades a la primera planta del citat edifici amb la finalitat de dotar els joves d’un espai en el qual realitzar tallers i activitats formatives. Aquesta actuació s’ha portat a terme des de l’àrea municipal de la Joventut, encapçalada per Maite Bes.

En aquestes dos noves aules multiusos i d’informàtica se celebraran a partir d’ara els tallers dedicats a joves com el curs de monitor de temps lliure, monitor de menjador, llenguatge de signes, enregistrament o locució, entre molts altres.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia