El pròxim diumenge, 3 de març,  el Centre Artístic Musical de Bétera (CAMB) oferirà un altre concert homenatge pel seu 50 aniversari que, en aquesta ocasió, anirà dirigit a alcaldes i directors. Així, el citat homenatge ha sigut comunicat per distintes víes de comunicació a tots els alcaldes del municipi des de l’any 1969 fins a l’actualitat. És a dir, els alcaldes que rebran l’homenatge són aquells que han governat a Bétera durant aquests 50 anys i han donat suport des de l’administració pública a l’activitat del centre. Entre aquests, cal destacar abans de l’època de transició a Paco Alufre com el principal emprenedor d’aquesta societat musical, a qui li va seguir Paco Fuentes. Després de l’etapa de transició, es troba Vicent Cremades (en diverses etapes distintes), José Campos, Amparo DomenechJoano Baudés, José Manuel Aloy (Nel), Germán Cotanda i Cristina Alemany. Tal com indica Josepa Campos, amb aquells que s’han pogut ficar en contacte, tots han confirmat la seua assistència i, tenint en compte que Vicent Cremades i Nel ja hi han faltat, serà la filla de Vicent Cremades (Victòria) i la dona de Nel (Raquel) qui representaran a aquests.

Així mateix, els directors de la banda, de l’orquestra i del cor del CAMB seran els altres homenatjats. En alguns hi ha sigut més difícil contactar, ja que, per exemple, del primer director (Don Blas Sales) no es té cap notícia d’ell, ja que vivia a València i tampoc es compta amb cap persona d’enllaç. No obstant això, s’està intentant enviar les cartes i comunicar l’homenatge a cadascun d’ells, des de 1969 fins ara. Aquells que hagen faltat, també tindran representació d’algun familiar i seran igualment homenatjats. La previsió d’assistència està sent molt bona.

Josepa Campos està sent la principal encarregada de fer aquesta tasca de fer el llistat d’alcaldes i directors per a ficar-se en contacte amb elles. I és que, com a curiositat, cal indicar que ella, sent una de les tres primeres dones integrants de la banda, forma part del centre des del primer any que es va fundar (apuntant-se com a xiqueta alumna) i se sap de manera cronològica els alcaldes i directors d’aquests 50 anys.

Quant a l’acte en si, aquest serà un concert de la banda i en el descans es portarà a terme l’homenatge. Com a curiositat, cal mencionar que un dels antics directors, Juan Carlos Civera, dirigirà el pas doble ‘A mi madre’ de Roque Baños.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia