(EFE) La Policia de la Generalitat ha intervingut més de 900 tones de productes hortofructícoles i detingut a 70 persones des d’el mes de setembre passat, moment en el qual es va iniciar la campanya inspectora de comprovació de traçabilitat per a la prevenció de robatoris en el camp.

De les més de 900 tones de productes intervinguts, 845, 6 tones van ser de garrofes; 86, 6 tones de taronges; 2,5 tones de pimentons; 1 tona de cebes i 0,5 tones de carxofes.

S’han detectat 11 magatzems il·legals i altres 15 amb irregularitats, una empresa de contractació agrícola amb greus irregularitats, 12 fruiteries il·legals i altres 3 amb irregularitats.

Cal destacar que, només aquest mes, s’han localitzat i inspeccionat, un total de 8 magatzems il·legals o amb greus irregularitats a Paiporta, Corbera, Quart, Xàtiva, Albalat de la Ribera i Loriguilla, a la província de València; i Dolores i Oriola, a Alacant. Es van intervindre en aquests magatzems un total de 89 tones de productes i es va detindre a 47 persones.

Aquesta tasca inspectora es realitza per part de la policia autonòmica, en col·laboració amb policies locals, Equips Roca de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i inspectors de la Seguretat Social. L’objectiu és previndre robatoris en el camp, des del seu origen al punt final de venda. A més, també s’ha incrementat el control de les persones que treballen en el camp per a garantir els seus drets i evitar contractacions il·legals.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia