La Mancomunitat Camp de Túria ha acollit la reunió del comitè organitzador del primer Focus Pime i Emprenedoria. Aquest comité reunirà al Camp de Túria comerciants, empresaris i emprenedors d’aquesta comarca i del Camp de Morvedre, Els Serrans i el Racó d’Ademuz. Aquest serà el primer Focus Pime territorial de 2019 que se celebre a la província de València.

Aquest esdeveniment, organitzat pel CEEI València amb la col·laboració de la Mancomunitat Camp de Túria, està promogut per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). El director del CEEI València, Jesús Casanova, ha destacat que “aquestes trobades tenen com a objectiu principal reunir el màxim de persones perquè coneguen temes que els permeten iniciar noves activitats empresarials, canviar o millorar les que estan duent a terme”.

Aquesta primera reunió ha servit per a plantejar propostes sobre els temes que centraran el Focus Pime. A ella han assistit més de 20 representants de les mancomunitats Camp de Túria, Els Serrans, Alt Túria i El Racó d’Ademús; dels ajuntaments de l’Eliana, Alpont, la Yesa, i Andilla; dels Espais Labora Xelva i Llíria, així com dels GAL Túria-Calderona, i associació ASOCREVA.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia