L’Associació Pro-Casa de la Dona està portant a terme una iniciativa en commemoració del Dia Internacional de la Dona (8 de març). Es tracta de la realització del primer mural per la igualtat que té per nom ‘8M si dol no és amor’. Aquest és un mural feminista col·lectiu, que s’està dibuixant a l’Avinguda de la Diputació, a un dels murs exteriors del Poliesportiu Municipal.

De moment, s’està dibuixant i, el pròxim dissabte 2 de març, està previst que comence a pintar-se. Així, el dissabte 9 de març es rematarà i presentarà a totes les veïnes i veïns que vulguen assistir a la seua presentació oficial.

Són diversos els participants i col·laboradors en aquesta iniciativa. Belén Ballesteros és la dissenyadora que participa en aquest mural, acompanyada de Conxa Romero de l’Institut d’Educació Secundaria Les Alfàbegues, qui també està al càrrec del dibuix. Alumnes d’aquest institut i les mateixes dones de l’Associació Pro-Cada de la Dona també col·laboraran en la pintada del Mural.

D’altra banda, segons ens explica la presidenta de l’associació, Rita Teixidó, l’Ajuntament de Bétera no ha dubtat en cedir aquest mur a l’Associació per a tal fi i, des de la regidoria municipal de Dona i Igualtat també s’ha donat suport a aquesta actuació, la qual s’emmarca dins el programa que des del departament s’ha preparat per a celebrar el Dia Internacional de la Dona.

Pro Casa de la Dona pretén consolidar-se com un espai de participació “on les dones puguen trobar suport i solució als seus problemes, apoderant i integrant-les en el projecte que elles mateixes ajuden a impulsar”.

L’entitat convida a totes i tots a la presentació del citat moral, que serà a les 10.00 hores.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia