“L’any passat la Regidoria d’Aigua va convocar una reunió amb els veïns i veïnes del carrer Goya num 17, 19, 21, 23 i 25 relativa a la fugida d’aigua existent en la canonada que distribueix a aquests edificis. Cal aclarir que la connexió a la xarxa d’aigua potable es realitza a través d’un ramal de connexió que entra en l’edifici pel local sota esquerra del vestíbul número 19. Segons l’article 10 de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per prestació de serveis de subministrament d’aigua potable, la reparació de les avaries patides en el tram d’escomesa a partir de la clau de registre o tall cap a l’interior és responsabilitat del titular, titulars en aquest cas. Per tant, l’obligació de reparar aquesta avaria és dels abonats. Així se’ls va fer saber en aquesta reunió. La regidora vol aclarir que a la porta de cadascun dels vestíbuls hi ha una arqueta amb una clau de tall preparada per a realitzar la connexió individual de cadascun d’ells amb la canonada municipal del subministrament. Actualment els abonats pertanyents al vestíbul número 19 han sigut els únics que han realitzat de manera individual aquests treballs de nova escomesa a la xarxa pública. S’ha tornat a instar als veïns a escometre les obres necessàries per a la reparació de la seua avaria, així com a enviar una contestació en el termini de 24 hores”, ha explicat la regidora d’Aigua i Clavegueram, Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE).

 

Comunicat de Premsa Ajuntament de Bétera

Imprimir article
Comenta aquesta notícia