Dissabte passat, 23 de febrer, es va celebrar en la població de L´l’Alcora la I jornada de la Lliga Autonòmica de Taekwondo. En aquesta primera jornada l’Escola Municipal de Taekwondo de Bétera va estar representada per 3 esportistes:

Joel de la Osada- Aleví – 26KG
Pablo Cobos – Aleví – 38KG
Álvaro Tomás – Junior – 78KG

Segons s’explica, des de fonts del club, ells van realitzar un magnifique campionat aconseguint dues medalles de plata que saben a poc, vist com es van desenvolupar les seues finals.

Pablo Cobos – PLATA
Álvaro Tomás – PLATA
Joel de la Osada – 6é classificat

Des del club se’ls dona l’enhorabona a tots i se’ls anima a anar per la següent jornada i la Copa de Campions de la Comunitat Valenciana.

Altres clubs esportius locals

D’altra banda, aquest divendres comença el Campionat d’Espanya de juvenils,Júniors i Absoluts de Natació a Torrevella. En aquest campionat participaran membres del Club de Natació i Socorrisme S.O.S Bétera.

També cal recordar que en les anteriors setmanes, el CEA Bétera. Triatló es va proclamar campió autonòmic de duatló per relleus

Així mateix, el BTT Bétera, de ciclisme de muntanya ja té preparat el seu programa d’eixides per al mes de març. La pròxima ruta tindrà lloc dissabte que ve, 2 de març, del Menisc d’Oscar cap a Bétera.

Imprimir article
Comenta aquesta notícia