(EFE) La Policia Nacional de València ha detingut a tres joves per un presumpte delicte de detenció il·legal. Suposadament van segrestar una menor de 16 anys quan estava amb una amiga en un carrer i li la van agafar a la força en una furgoneta.

Segons fonts policials, el succés es va produir sobre les 22.00 hores d’aquest divendres al carrer cura Planelles de València, quan la xica de 16 anys estava amb una amiga i van arribar tres joves en una furgoneta i li la van portar.
La mare va avisar a la Policia sobre les dotze de la nit, quan va tindre coneixement del succés, i les gestions dutes a terme pels agents van permetre localitzar unes hores després als presumptes autors dels fets a la ciutat de València, a través dels seus telèfons mòbils.
Les mateixes fonts han assenyalat que els detinguts són d’origen romanés, igual que la menor, que va ser entregada als seus pares pels agents després de ser localitzada.
Imprimir article
Comenta aquesta notícia