Unes 100 persones s’han donat cita aquest dilluns, al voltat de les 10.00 hores, a les instal·lacions de l’edifici de Casa nebot de Bétera (C/Estació, 5). El motiu d’aquesta congregació era celebrar, totes unides, una ‘Caminada per la Igualtat‘ amb motiu de la Setmana Sociocultural de la Dona. Totes i tots anaven amb un jupetí morat, identificatiu de l’acte. Doncs, el color morat és el color símbol de la dona.

Organitzat per la Regidoria de Dona i Igualtat, encapçalada per Maite Bes (PSPV-PSOE), en aquest esdeveniment han participat representants de diverses entitats i associacions del municipi, així com veïnes i també veïns de la localitat que han volgut formar part d’aquesta marxa. Entre les autoritats municipals participants hem pogut veure (a banda de Maite Bes) a Cristina Ballesteros (PSPV-PSOE), Enric Álvarez (Compromís), Elia Verdevío (PP) i Ayo Martínez (PP).

Compromeses amb la Igualtat, aquestes dones s’han fet una foto de grup a les escalinates de Casa Nebot abans de partir i, seguidament, s’han disposat a realitzar el seu trajecte pel municipi fent una altra parada a les portes de l’Ajuntament, on molt amablement es tornaven a fer una imatge grupal per a betera.com. Posteriorment, han seguit la caminada per finalitzar-la al Bar-Restaurant La Vereda amb un desdejuni natural.

Les activitats seguiran aquesta vesprada, a les 18.30 hores, amb la conferència “El gran repte de la conciliació familiar-laboral de les dones: marc normatiu actual”. La ponent serà l’advocada especialitzada en Dret de Família, Núria Sandiego Aloy. Aquesta jornada tindrà lloc a l’Espai Jove de formació de Bétera (Edifici de La Penya).

Els actes es perllongaran fins al pròxim dimarts, 12 de març, amb la presentació del llibre “Lesbianas, así somos” de Kika Fumero. Aquesta presentació tindrà lloc al Saló de Plens del Castell de Bétera, comptant amb la presència de la diputada de Joventut, Esports i Igualtat Isabel García Sánchez.

A continuació vos deixem més imatges d’aquesta caminada:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia