Eren al voltant de les 17.30 hores del passat  divendres, 1 de març, quan l’esplanada de l’Albereda de Bétera s’omplia de veïnes i veïns disfressats que volien gaudir del carnestoltes. Quasi a les 18.00 hores, els allí congregats marxaven en cercavila per alguns dels carrers principals de la localitat: carrer Trinquet, carrer Les Alfàbegues, Carrer Colón, carrer José Gascón Sirera fins a arribar a l’esplanada del Castell de Bétera.

El recorregut va ser l’habitual de tots els anys. Doncs, cal mencionar que l’any passat es va tindre que canviar i fer un poc més curt degut a l’oratge.

Els menuts del poble, acompanyats dels seus pares, van viure l’alegria i la il·lusió d’aquesta festivitat durant una bona estona. Una de les temàtiques principals que es va poder apreciar a les disfresses va ser el Medi Ambient i la natura, així com les diferents civilitzacions. La fantasia i la màgia tampoc hi van faltar.

El ritme i la música de la Xaranga van amenitzat aquest recorregut junt amb animadors màgics i fantàstics. A la cita, tampoc van faltar membres de la corporació municipal, els quals anaven fent de jurat per al lliurament dels premis posteriors.
En arribar a les portes dels Castell, es va portar a terme els lliuraments dels premis a les millors disfresses.
Els premiats van ser per a les disfresses de: ‘apicultor’. ‘Girafa‘, ‘Conilleta’, ‘Cleopatra’, ‘dragó xinés’, ‘abelles’, ‘canvi climàtic’, ‘masais’, ‘Mag d’Oz’, ‘Vaquer’, ‘Mary Poppins’ i ‘Mussolet’.

D’altra banda, es van donar a conéixer els guardonats al concurs d’antifaços. Per tercer any consecutiu, s’ha convocat aquest concurs, destinat als xiquets en edats compreses dels 6 als 12 anys. Amb aquest lliurament va finalitzar la jornada.

A continuació, adjuntem una galeria d’imatges:

:

Imprimir article
Comenta aquesta notícia